Adriana Rusu dezvăluie propriile reţetele de îngrijire

Apropo.ro / 01.12.2014, 09:00
Adriana Rusu dezvăluie propriile reţetele de îngrijire
Atunci când vine vorba despre imaginea personală, vedetele apelează la trucuri dintre cele mai diverse pentru a arăta impecabil atât la apariţiile publice, cât şi în viaţa de zi cu zi. O prezenţă proaspătă în lumea muzicală, Adriana Rusu mărturiseşte că secretul frumuseţii ei constă într-un stil de viaţă sănătos şi în clasicele reţete preparate în casă.

Adriana Rusu s-a lansat pe piaţa muzicală din România în urmă cu 7 ani, colaborând cu Tataee de la BUG Mafia pentru piesa “Noi doi” şi urcând rapid în topul preferinţelor fanilor hip-hop. Anul acesta, artista a revenit pe scena muzicii româneşti cu o schimbare de stil şi proiecte noi. “Primul Pas” este cel mai recent single pentru care Adriana a lucrat împreună cu Liviu Teodorescu, Adda şi Yogi, în studioul DeMoga Music.

Pentru a fi mereu în formă, Adriana Rusu merge de cel puţin trei ori pe săptămână la fitness, unde îşi tonifiază musculatura prin exerciţii de cycling şi pilates, iar când nu reuşeşte să ajungă la sală îşi menţine tonusul prin exerciţii făcute acasă. De asemenea, artista mărturiseşte că apelează frecvent la masaje de relaxare.

În privinţa alimentaţiei, recomandările Adrianei sunt legate de un regim echilibrat:“Beau multă apă, mănânc multe legume, fructe, peşte şi oleaginoase. Nu am apelat la nicio dietă pentru că n-a fost necesar. Dacă pun două sau trei kilograme în plus, nu mai mănânc seara,  după ora 6 şi elimin carbohidraţii din meniul meu zilnic.”

Mai mult, artista dezvăluie că secretul unui ten perfect constă în curăţarea şi hidratarea pielii dimineaţa şi seara. De asemenea, o dată pe săptămână, Adriana foloseşte scrub pe bază de zaţ de cafea, miere şi ulei de masline, iar pe timp de vară nu iese din casă fără să aplice o cremă cu factor de protecţie solară.

Şi pentru că nici părul nu trebuie neglijat, uleiul de argan şi cel de ricin fac parte din trucurile Adrianei Rusu pentru a evita deshidratarea vârfurilor pe timp de iarnă. Pentru zilele călduroase de vară, cântăreaţa recomandă produse pentru păr cu protecţie solară.

Tags: