Află ce actriţă de la noi a primit trifoi de Valentine’s Day!

De: Nicoleta Nicolae / 09.02.2015, 14:00
Află ce actriţă de la noi a primit trifoi de Valentine’s Day!
Şi nu orice fel de trifoi! Ci un set de bijuterii din aur roz cu pietre preţioase!

A avut o săptămână nebună la Londra, acolo unde şi-a lansat filmul de debut, “D’ORA”, la BAFTA, cea mai cunoscută locaţie pentru evenimente culturale din Marea Britanie. Nici nu s-a gândit la Valentine’s Day şi a crezut că o să treacă neobservată pentru ea. Dar din fericire a fost din nou surprinsă! Actriţa şi regizoarea Delia Antal a avut astfel parte de cel mai frumos Valentine’s Day. O persoană dragă i-a făcut cadou un set de bijuterii din aur  roz cu pietre preţioase, cercei si colier în formă de trifoi cu patru foi. Delia s-a bucurat nespus pentru că trifoiul, în orice forma a lui, înseamnă noroc, exact ceea ce are ea nevoie acum.

“Pentru a reuşi în viaţa mai ai nevoie şi de noroc. De Valentine’s Day am sărbătorit într-un cadru de vis, deşi nu mă aşteptam. Am luat cina într-un restaurant cu stele Michelin din Kensington, m-am relaxat şi am băut şampanie pentru că nu am apucat să fac asta la premiera filmului meu de la Londra. Recunosc că am fost o răsfăţată de Ziua Îndragostitilor”, spune actriţa.

Sărbătoreşte iubirea ca în filme pe ApropoTV.ro:  afli în exclusivitate planurile vedetelor de Ziua Îndrăgostiţilor,  înveţi reţete speciale ,  descoperi locaţii romantice, evenimente şi tărguri de Valentine`s Day.  Intră!

Tags: