Alege o viaţă în stilul Fine Living

De: Mioara Tronaru / 01.03.2013, 10:54
Alege o viaţă în stilul Fine Living
În luna martie, Fine Living vă propune o serie de emisiuni noi care să vă facă viaţa mai frumoasă.

Bucătarul călător

Din 2 martie, în fiecare zi, de la orele 13:00, 18:30 şi 00:35.

Supranumit ambasadorul bucătăriei canadiene, bucătarul şi scriitorul Michael Smith călătoreşte în străinătate, având misiunea de a descoperi delicii culinare şi locuri extraordinare. Michael vizitează junglele din Peru şi locaţii îndepărtate din Amazon şi Italia pentru a scoate la iveală alimente rare şi delicioase, oameni fascinanţi şi pentru a le dezvălui telespectatorilor noi frontiere alimentare.

 

Vacanţă cu Giada

Duminică – 3, 10 şi 17 martie, de la orele 13:25 şi 17:45.

Giada De Larentiis vă invită pe frumoasa insulă grecească Santorini pentru a vă bucura de soare şi pentru a descoperi noi reţete mediteraneene dar şi pentru a afla lucruri interesante despre cultura, istoria şi peisajul minunat al acestui paradis antic. Lăsaţi-vă purtaţi pe plajele idilice şi prin satele ascunse printre stânci, fără a părăsi confortul propriului cămin!

 

Special: Pop Shop

Duminică, 3 martie, de la ora 22:00.

Designerii Alexis Hadjopulos şi Tom Whitman sunt adevăraţi maeştrii atunci când vine vorba de renovări interioare realizate cu bani puţini. Ei ştiu să folosească obiecte vintage fabuloase, care poartă semnătura lor distinctă şi cu ajutorul cărora îşi ating întotdeauna ţelul. În acest episod special, cei doi designeri vor transforma una dintre camerele unui proprietar din Los Angeles, dintr-una ştearsă şi monotonă, într-una mai mult decât fabuloasă!

 

Disneyland în curtea mea

Din 4 martie, în fiecare zi, de la orele 16:25 şi 20:45.

În fiecare luni, episoade duble, de la ora 22:00.

În fiecare episod al emisiunii Disneyland în curtea mea veţi face cunoştiinţă cu un proprietar norocos, a cărui curte aminteşte de minunatul parc Disneyland. În primul episod veţi face cunoştiinţă cu o familie, care primeşte un regat magic de 200 de metrii de linii feroviare. Curtea lor va fi străbătută de trenuri, care fac legătura între casa lor şi casa bunicilor. Proprietarii vor avea parte şi de un loc special amenajat pentru o prinţesă, de ceşti de ceai supradimensionate şi de o pălărie uriaşă de vrăjitor. În epioadele următoare ale emisiunii veţi putea vedea grădini transformate în safari, piscini în formă de Mickey Mouse şi un adevărat parc acvatic de distracţii.

 

Premieră specială: Casele de vacanţă ale vedetelor

Duminică, 10 martie, de la ora 22:00.

V-aţi întrebat vreodată unde merg oamenii celebrii şi bogaţi să se relaxeze? Emisiunea Casele de vacanţă ale vedetelor vă răspunde la această întrebare! Ali Landry cutreieră pământul în lung şi-n lat pentru a găsi casele de vacanţă ale vedetelor. Telespectatorii vor vizita casa de vacanţă a Pamelei Anderson din Malibu, California, apoi vor ajunge în Los Cabos, Mexico pentru a vizita locuinţa lui Jennifer Aniston şi, nu în ultimul rând, pe Insula Oahu, la casa de vacanţă a preşedintelui Barrack Obama.