Alex Velea trăieşte o vară tra-la-la!

De: Cătălina Matei / 08.07.2013, 08:00
Alex Velea trăieşte o vară tra-la-la!
Şi la propriu şi la figurat, pentru că sezonul estival a început pentru cântăreţ cu un scandal de toată frumuseţea, în care presa susţine că are o aventură cu o altă colegă de breaslă, dar şi cu un proiect TV nou-nouţ, la Prima TV. ”O vară tra-la-la” începe din 17 iulie şi este un reality-show în care mai multe vedete autohtone se vor “bate” pentru ca piesa lor să devină hitul verii. Cât despre aventura sa amoroasă, artistul a refuzat să dea detalii.

– Cum te-au convins cei de la Prima TV să prezinţi noul format?
Mi-a plăcut din prima formatul, pentru că mă duce cu gândul la copilărie, când mergeam vară de vară în tabără la Năvodari. În plus, este dinamic şi distractiv, o să vedeţi cât de curând despre ce e vorba mai exact şi o să vă convingeţi singuri.


– Ce vom vedea în noul show mai precis?
Cei care ne vor urmări vor avea ocazia să îi cunoască mai bine pe artiştii lor preferaţi şi vor afla cum se nasc hit-urile. Camerele de luat vederi ne vor însoţi atunci când lucrăm, când mergem la repetiţii sau la concerte, dar şi în afara muncii noastre, când ne bucurăm de vremea frumoasă alături de cei mai apropiaţi prieteni. 

– Ce înseamnă pentru tine o vară… tra-la-la?
„O vară tra-la-la” înseamnă un prilej să mă întâlnesc cu cei mai tari artişti din ţară, să lucrăm şi să ne distrăm împreună, dar şi o ocazie prin care să ne apropiem de fanii noştri din toată ţara, cărora le dăm întâlnire în fiecare miercuri, la Prima TV.

– Mulţi dintre cei care se vor bate în hit-uri îţi sunt prieteni. Cine crezi că are cele mai mari şanse să câştige „hit-ul verii”?
Din punctul meu de vedere toate piesele din emisiune merită titlul de „hit-ul verii”, însă publicul este cel care are ultimul cuvânt aici. 🙂


 
– În opinia ta, care ar fi versurile acestei veri? Că anul trecut au fost „Eu vara nu dorm”…
Eu cred că vara asta se anunţă a fi „marfa tare” pentru că „nimeni nu o face cum o facem noi”!

– În afară de emisiune, ce vei mai face în următoarea perioadă? În ce alte proiecte mai eşti implicat?
Spre deosebire de alte veri în care timpul meu era împărţit între concerte, repetiţii şi inregistrările de la studio, de data aceasta voi lucra de zor şi la emisiunea „O vara tra-la-la”.  

– Şi cu tatuajele cum rămâne: te opreşti sau mai vrei să-ţi faci şi altele? Câte tatuaje ai în prezent?
Am multe tatuaje cu semnificaţii deosebite pentru mine. Nu ştiu dacă următorul tatuaj va fi făcut în viitorul apropiat, însă cu siguranţă vor apărea şi altele.

– Ce ai face cu un milion de euro?

Îmi place să fiu spontan. Pot să-ţi spun însă cu certitudine că numai lucruri frumoase.