Alexia, fiica Andreei Esca, joacă într-un show marca Disney

De: Cătălina Matei / 24.10.2014, 11:00
Alexia, fiica Andreei Esca, joacă într-un show marca Disney
Disney Channel difuzează o nouă emisiune locală, “I Love Violetta” – care pregăteşte sosirea sezonului trei al serialului “Violetta” în aceasta toamnă. Printre protagonistele show-ului se află şi Alexia Eram, fiica prezentatoarei Ştirilor PRO TV.

I Love Violetta” pătrunde în lumea Violettei, permiţând fanilor să fie conectaţi cu cele mai recente întâmplări, momente din spatele camerei, muzică, dans şi sfaturi despre moda din cel de-al treilea sezon al serialului, ce va debuta la Disney Channel la începutul lunii noiembrie. Invitaţi speciali, concursuri, mesaje de la actorii din Violetta şi multe alte surprize îi aşteaptă pe fanii români.

Emisiunea săptămânală durează 10 minute şi este prezentată de trei fane Violetta din România: Alexia Eram (14 ani), Andra Gogan (16 ani) şi Adina Iliescu (16 ani), toate aflate la prima experienţă a unui show TV.

Foto: Disney Channel

Noua emisiune stârneşte entuziasm pentru noul sezon din serialul Violetta care are premiera pe 10 noiembrie şi care ni-i prezintă din nou pe elevii de la Studio On Beat. Deşi sunt mai mari acum, ei au încă multe de învăţat! Sezonul trei începe cu turneul mondial victorios YouMix care se apropie de final în Europa, prin urmare elevii se întorc în Buenos Aires pentru a încheia ultimul an de şcoală. Însă, succesul din Europa le-a schimbat visele şi ambiţiile individuale, iar grupul, odată reunit, începe să se destrame. Gregorio îşi deschide un nou studio care va deveni rivalul Studioului On Beat, luând de partea sa câţiva dintre elevii pe care îi instruia.

Violetta este foarte fericită – cel puţin poate lucra la muzică, iar relaţia cu Leon merge mai bine ca niciodată. Cu toate acestea, Ludmila continuă să pună la cale comploturi şi intrigi, fiind hotărâtă să obţină locul Violettei în YouMix. Apoi viaţa Violettei ia o turnură neaşteptată în momentul în care German se îndrăgosteşte de Priscila, o femeie care schimbă complet viaţa Violettei şi a familiei ei.

Al treilea sezon cuprinde 80 de episoade – cu o durată de 45 de minute – şi este însoţit de o nouă coloană sonoră care cuprinde 16 melodii originale din mai multe genuri muzicale, inclusiv interpretări de grup sau solo realizate de multi-talentata distribuţie.

Violetta este o combinaţie captivantă de muzică, dragoste, umor şi suspans, care s-a dovedit a fi de mare succes în rândul publicului din întreaga lume. Este primul serial original cu acţiune live creat de Disney Channel America Latină şi Disney Channels Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, în colaborare cu compania de producţie Pol-Ka din Argentina.

Adina Iliescu, în vârstă de 16 ani, studiază filologia, dar are ca pasiuni desenul şi teatrul. Ar vrea sa devină actriţă, la fel ca idolul său, Martina Stroessel. Are o sora mai mică, Denisa, în vârstă de 11 ani, care este la fel de pasionată de serial ca şi ea.

Alexia Eram, în vârstă de 14 ani, practică dans sportiv de performanţă de peste cinci ani şi se pregăteşte pentru competiţii de inot de peste şapte ani. Îi plac muzica, dansul, cinematografia şi … totul despre Violetta.

Andra Gogan, în vârstă de 16 ani, a fost fermecată de Violetta de prima dată când a auzit promo-ul serialului, mai ales că dansul, muzica şi pasiunea sunt cuvinte cheie în viaţa ei. Şi-a demonstrat talentul muzical când a intrat în Cartea Recordurilor drept copilul care a susţinut cel mai lung concert live, trei ore şi jumătate. Cântă la chitara şi pian şi îi place să predea coregrafie copiilor.