Alina Chivulescu – domnişoară de onoare în “Nunta perfectă”

De: Nicoleta Nicolae / 29.04.2015, 12:00
Alina Chivulescu - domnişoară de onoare în “Nunta perfectă”
“Dragoste la prima lectura” - aceasta a fost sentimentul pe care l-a avut Alina Chivulescu faţă de Georgiana, personajul pe care îl interpretează în “Nunta perfectă” de Alan Ball, o comedie despre sex şi prietenie produsa de agentia de talent management si comunicare Talentivity si care va avea premiera pe 11 si 12 mai, la Teatrul Elisabeta.

“Georgiana a fost personajul meu preferat de la lectura, deci o coincidenta fericita. E plina de viata si prietenoasa, indragostita de un bărbat pe care-l idolatrizeaza si care, evident, o ignora complet si de aici problemele”, spune Alina Chivulescu despre personajul sau – una dintre cele cinci domnisoare de onoare de la “Nunta perfecta”, pe care si-ar dori, daca nu sa o dezintegreze, macar sa faca din ea un eveniment cu adevarat memorabil. Iar aceasta nu in sensul bun al cuvantului.

Adela Popescu, Adina Galupa, Jojo Catalina Grama, Laura Cosoi si Dan Radulescu pot fi vazuti, alaturi de Alina Chivulescu, din 11 mai, pe scena Teatrului Elisabeta “in acest spectacol care binedispune si care este o oglinda a vremurilor actuale”, dupa cum considera Alina Chivulescu. Mai mult, “raportarea directa la spectatori face ca fiecare om sa se simtă parte din spectacol imediat!”, crede actrita. Aceasta este convinsa ca spectatorii vor rezona la dilemele si framantarile personajelor din “Nunta perfecta”, iar pentru o ora si jumatate bariera dintre scena si sala va disparea.

“Nu exista nimic care sa nu-mi placa la Georgiana”, spune Alina Chivulescu. “E un om cu bune si cu rele, o femeie care încearcă sa înţeleagă in ce etapa de viaţa e si ce are de făcut mai departe”, mai spune actrita.

Costumele realizate de Almaz au un rol foarte important in “Nunta perfecta”, pentru ca, mai mult decat o haina, ele sunt aproape un personaj aparte. Tracy, mireasa, isi exprima cu ajutorul costumelor parerea despre cei care le poarta. Astfel ca, daca pentru actori si spectatori ele sunt o incantare, pentru personajele din “Nunta perfecta” ele au insemnat doar razbunare si umilinta la care ii supune mireasa. “La prima proba am spus ca ma simt ca in Dior, am un costum foarte frumos”, spune Alina Chivulescu.

O adevarata petrecere, la care toata lumea este invitata, la care “nuntasii” – actori si spectatori deopotriva, se reunesc pentru a se distra impreuna, acesta este spectacolul regizat de Eugen Gyemant si care va avea premiera pe 11 si 12 mai la Teatrul Elisabeta, “Nunta perfecta”.

.