Alina Chivulescu s-a specializat în arta răzbunării

De: Cătălina Matei / 13.12.2013, 09:57
Alina Chivulescu s-a specializat în arta răzbunării
“O nouă viaţă”, prima telenovelă muzicală românească care va avea premieră în curând, la Acasă TV, îi readuce pe micile ecrane, într-o poveste ce derivă din serialul “Pariu cu viaţa”, pe Alina Chivulescu şi Bogdan Albulescu în rolul unor persoane malefice şi dornice de răzbunare.

Alina Chivulescu, cunoscută publicului din “Îngeri pierduţi”, “Iubire şi onoare”, “Aniela” sau “Las Fierbinţi” se află la prima întâlnire cu un rol negativ. Ea va fi Amalia, o femeie frumoasă şi bogată, manager şi impresar muzical de succes şi totodată partenera lui Filip în planul lui de răzbunare: “Este un rol negativ foarte frumos scris. Este o profesionistă, de aceea drumul către răzbunare este mai uşor. Amalia m-a captivat prin faptul că este o femeie deşteaptă, care reuşeşte să ajungă acolo unde îşi propune. Eu mi-am aparat personajul cât am putut de mult şi sper că oamenii să-l accepte”, dezvăluie Alina Chivulescu.

Bogdan Albulescu îl interpretează pe Filip, un bărbat şarmant, de meserie avocat, foarte inteligent şi ambiţios. Ceea ce îl animă în viaţă este răzbunarea: “Filip este diferit de tot ce am jucat înainte. Nu e rău pur şi simplu, ci are motivaţiile lui. Vrea să se răzbune pe cei care au făcut rău familiei sale şi sunt vreo 4-5 ţinte cărora le doreşte moartea şi nu o moarte simplă. Ştie că face lucruri rele, dar nu-i pasă. Ca orice om rău, într-un fel se poartă cu familia şi într-un altul cu cei pe care îi urăşte. E foarte important să înveţi să-ţi iubeşti personajul şi să-l înţelegi. Nimeni nu e complet bun său complet rău şi cred că de aici rezultă complexitatea caracterului”, povesteşte Bogdan Albulescu.

Alina Chivulescu este încântată de colaborarea cu membrii LaLa Band, pe care îi admira foarte mult: “M-am bucurat să mă întâlnesc cu tinerii din LaLa Band. Amalia interacţionează cu personajele interpretate de Alina şi Dorian şi nu are o poziţie tocmai agreabilă faţă de acestea, întrucât le face destul de multe zile amare”. La rândul lui, Bogdan Albulescu spune că secvenţele pe care le-a filmat cu LaLa Bând i-au stârnit sentimente de nostagie: “Am fost impresionat când i-am văzut la repetiţii şi mi-au adus aminte de mine în anii de facultate”.

Telespectatorii îi pot revedea pe Alina Chivulescu şi Bogdan Albulescu, în curând la Acasă TV, în prima telenovelă muzicală românească, “O nouă viaţă”, o poveste despre tinerii care îşi cauta drumul în viaţă.