Alina Puşcaş, despre sentimentul de mamă: “Sunt fericită şi nerăbdătoare să-mi cunosc copilaşul”

Apropo.ro / 02.04.2015, 12:34
Alina Puşcaş, despre sentimentul de mamă: “Sunt fericită şi nerăbdătoare să-mi cunosc copilaşul”
Alina Puşcaş se pregăteşte pentru unul dintre cele mai importante şi emoţionante momente din viaţa ei: acela când va deveni mamă. Prezentatoarea show-ului “Te cunosc de undeva!” este însărcinată în luna a treia.
„Nu cred că aş avea cum să vă exprim în câteva fraze trăirile pe care le experimentez acum. Pe lângă toată fericirea şi nerăbdarea de a-mi cunoaşte, cât mai curând, copilaşul, mă simt mai puternică şi mai matură. Îmi doresc foarte mult un băieţel sănătos şi frumos dar, până la urmă, ştiti cum e: fetiţă sau băiat, ambele variante sunt o minune. În următoarele săptămâni voi afla şi acest lucru şi aştept cu drag să vă împărtăşesc din nou bucuria”, spune, emoţionată, Alina Puşcaş.
 
Foto: Antena 1 – Gabriela Arsenie
 
Vedeta Antenei 1 mărturiseşte că vestea sarcinii a luat-o total prin surprindere: “Am făcut testul de sarcină cu un gen de zâmbet poznaş pe buze şi cu întrebarea „Ce-ar fi să fiu însărcinată?”. Nu aveam nici un simptom, dar ceva îmi spunea că ar trebui să încerc. În momentul în care acest test s-a dovedit a fi pozitiv, au început să-mi tremure mâinile şi l-am scăpat pe jos. Mi-am dat rapid un refresh şi l-am mai privit o dată, crezând că poate nu am văzut bine. Evident că am fugit din nou la farmacie şi am mai luat două teste, care s-au dovedit a avea acelaşi rezultat pozitiv”.
 
Foto: Antena 1 – Gabriela Arsenie
 
Bucuria şi emoţia ce au urmat au copleşit-o pe Alina. “Emoţia, evident, a fost fără margini. Au urmat ţipete, râsete, agitaţie, un fel de dansuri contemporane prin casă (râde), lacrimi de fericire, telefoane către familie”, mai spune aceasta.