Amway prezintă colecţia Artistry Galaxy

Apropo.ro / 10.10.2013, 14:16
Amway prezintă colecţia Artistry Galaxy
Inspirată dintr-un look futuristic cu accente îndrăzneţe de culori, Amway prezintă noua colecţie de machiaj Artistry Galaxy Collection pentru sezonul de toamnă 2013 – o linie celestă de elemente must-have de sezon.

Podiumurile sezonului de toamnă 2013 abundă de texturi şi forme venite parcă dintr-un alt univers. Culori metalice, geci din piele, forme cocon, siluete sculpturale şi suprafeţe expresive au împrumutat modei o modernitate din afara acestei lumi. Frumuseţea modelelor de pe podium a reflectat această îndrăzneală printr-o piele luminoasă, buze glossy în culori intense şi ochi smokey strălucitori.

 

Nuanţe minerale cu irizaţii de maro şi mov pentru ochi, bej rozaliu pentru obraji şi buzele strălucitoare ca razele lunii evocă un look incandescent, cosmic, care conferă oricărui chip un farmec aparte.

”Pentru toamna anului 2013, am avut ca inspiraţie cosmosul şi cerul radiant, pentru a crea o colecţie care să exprime eleganţă şi versatilitate. Colecţia Galaxy face trecerea de la zi la noapte, fiind potrivită oricărei femei, pentru orice culoare a pielii şi pentru orice vârstă”, explică Rick DiCecca, Artistry Global Makeup Artist.

Paleta de farduri pentru ochi Galaxy se evidenţiază în cadrul colecţiei prin patru farduri catifelate cu un finish satinat. Începeţi cu o bază iluminatoare de un bej strălucitor pe toată pleoapa. Continuaţi cu fardurile Maro intens sau Mov bogat pentru o pată de culoare şi accentuaţi look-ul cu fardul Negru închis pentru contur.

Două Gloss-uri de buze duble crează prin straturi de culoare un look strălucitor sau intens. Utilizaţi fiecare nuanţă separat pentru o acoperire medie sau combinaţi-le pentru mai multă profunzime şi strălucire. Gloss-ul Red Hot include un roşu puternic la un capăt şi un roz auriu la celălalt capăt, în timp ce Ultra Violet prezintă un mov intens complimentat de un roz strălucitor. Buzele sunt catifelate şi îmbogăţite cu sfere de acid hialuronic care estompează liniile fine, pentru un aspect mai plin. Perlele cu efect special adaugă dimensiune, iar uleiul de jojoba şi de avocado, împreună cu vitamina E au un efect de balsam.

Pudra iluminatoare Aurora, cu efect iluminator pentru faţă şi obraji, sculptează şi evidenţiază cu ajutorul pigmenţilor roz şi de culoarea nisipului, completaţi de minerale aurii şi argintii. Tenta de strălucire poate fi aplicată singură sau peste fardul de ochi sau pudra de obraji, pentru mai mult luciu.