Ana Brenda Contreras pregăteste o nouă telenovelă

Apropo.ro / 08.11.2014, 09:42
Ana Brenda Contreras pregăteste o nouă telenovelă
Una din cele mai populare actriţe de telenovelă de la această ora este Ana Brenda Contreras, protagonista unor celor mai mari succese marca Televisa din ultimul timp. Frumoasa actriţă a mai primit o propunere pentru o noua telenovelă pe care o va onora în 2015.

Ana Brenda Contreras a fost confirmată oficial pentru rolul principal din telenovela Lo Impardonable, o noua versiune a celebrei telenovele La Mentira. ” De fiecare data când încep munca la un nou proiect, devin foarte atentă. În timpul pregătirilor pentru noua telenovelă, descoper că mai am încă rămăsite în mine de la personajul anterior si fac tot ce pot ca să scap de el.”

Producatorul Salvador Mejia a afirmat că a ales-o pe Ana Brenda tocmai pentru că are o personalitate aparte si pur si simplu străluceste pe micul ecran. De asemenea, producatorul a lăsat să se inţeleagă faptul ca pentru protagonistul masculin are în minte mai multe nume, însa lucrurile vor deveni mai clare o data ce se vor finaliza probele de casting. Numele vehiculate în acest moment sunt Jeancarlos Canela, Fernando Colunga si Ivan Sanchez. Cu acesta din urmă actrita a filmat si o proba în care au trebuit să se sarute. „A fost foarte intens. Dar ramane sa vedem”, a spus frumoasa actriţa.

Telenovela va avea premiera in 2015.