Ana-Maria Barnoschi: ”Încă îmi doresc să mai acumulez două-trei kilograme!”

De: Cătălina Matei / 03.07.2013, 08:00
Ana-Maria Barnoschi: ”Încă îmi doresc să mai acumulez două-trei kilograme!”
În timp ce mai toate vedetele vor să scape de kilogramele în plus urmând tot felul de diete, asistenta lui Liviu Vârciu de la Kanal D se chinuie să se îngraşe. Fără niciun succes, însă! Ana-Maria are parte de o siluetă de invidiat, pe care o puteţi admira în fiecare dimineaţa în emisiunea ”Draga mea prietenă”, unde face fitness alături de turiştii de pe plajă.

– Care sunt regulile de frumuseţe de la care nu te abaţi?

Îmi aplic cât pot de des o mască pentru păr pe care o fac acasă din ou, miere, vitaminele A şi E şi ulei de ricin. E o reţetă care dă rezultate şi pe care v-o recomand cu drag.

– Care a fost cel mai frumos compliment pe care l-ai primit până acum?

Nu pot să aleg unul. Iubitul meu îmi face complimente în fiecare zi şi mă alintă foarte mult, ştie că îmi place să fiu răsfăţată. Mă alintă spunându-mi „bubushik”! Dimineaţa, când sunt cu un ochii încă închişi, îmi spune că sunt cea mai frumoasă.

 

– Cum îţi întreţii tenul? Dar părul?

Folosesc crema hidratantă de faţă de fiecare dată înainte să mă machiez şi seara, înainte să merg la culcare, iar părul îl spăl cu un şampon impotiva căderii părului şi folosesc masca despre care vă spuneam mai sus.

 

 – Ai o condiţie fizică de invidiat. Cum te menţii?

Fac sport. Nu ţin diete, nu am ţinut niciodată. Singura dieta pe care am ţinut-o a fost de îngrăşare, dar nu a dat rezultate. Încă îmi doresc să mai acumulez două-trei kilograme. Cât voi fi la Mamaia, cu emisiunea “Draga mea prietenă”, voi face fitness în fiecare dimineaţă. Sper să am alături de mine foarte mulţi turişti de pe plajă.  

 

– Între fitness şi dans, ce crezi că are un efect mai rapid asupra tonusului?

În cazul fitness-ului, sunt exerciţii pentru fiecare grupă de muşchi în parte, pe când în dans sunt mişcări care îţi lucrează mai multe grupe în acelaşi timp. Eu prin dans mă întreţin. Dansul e pasiunea mea de când eram micuţa. Am început cu baletul, iar de la 16 ani am ales street dance-ul.

 

– Cum arată dieta obişnuită?

Nu îmi place să fiu limitată de o dietă, dar îmi place să mănânc sănătos. Evit prăjelile, grăsimile, consum multe salate, carne de pui la grătar, brânzeturi, fructe. Nu mă abţin niciodată de la ceva ce vreau să mănânc. Îmi fac toate poftele!

 

– Dintre produsele cosmetice, ce nu-ţi lipseşte niciodată din geantă?

Nu-mi lipseşte niciodată din poşeta gloss-ul.

– Crezi că frumuseţea se moşteneşte sau poţi să o dobândeşti prin diferite artificii?

Cred că fiecare om e frumos în felul lui. Bineînţeles că poţi să scoţi în evidenţă anumite atuuri, poţi masca ceea ce numeşti defect prin “artificii”. De exemplu, îţi poţi evidential pomeţii cu un fard, poţi oferi luminozitate ochilor cu un creion dermatograf, etc. Dacă nu te simţi bine în pielea ta poţi apela la chirurgia plastică. Fiecare decide pentru el.

– Ce părere ai despre operaţiile estetice? Ai apelat până acum la aşa ceva? Sau ai de gând?

Nu am apelat până acum la nici o operaţie estetică! Nu sunt împotriva lor, când voi avea nevoie, voi recurge probabil la asemenea intervenţii.

– Dintre toate actriţele de la noi şi din străinătate,care ţi se pare că este cea mai frumoasă?

Îmi plac foarte mult Angelina Jolie şi Jessica Alba .

Cătălina Matei

Draga mea prietenă

LUNI-VINERI, 10.00, Kanal D