Ana Maria Gheorghe, lăudată de prieteni! Cum îşi cucereşte vedeta invitaţii!

Apropo.ro / 10.04.2015, 09:00
Ana Maria Gheorghe, lăudată de prieteni! Cum îşi cucereşte vedeta invitaţii!
Ana Maria Gheorghe, prezentatoarea rubricii Meteo din cadrul Observatorului de la Antena 1, lucrează în ziua de Paşte. După ce va aduce telespectatorilor veştile despre vreme, Ana Maria urmează să petreacă Sfânta Sărbătoare alături de familie şi prieteni. Iată ce găteşte de Paşte vedeta!
– Ce faci anul ăsta de Paşte, ce planuri ai?
 
Aşa cum îmi stă mie bine, sunt la Antena 1 în ziua de Paşte. Cineva trebuie să le dea şi în zilele de sărbătoare romanilor veştile despre vreme. Sper din suflet că o să fie soare. Apoi petrec cu prietenii şi familia mea.
 
– Care sunt tradiţiile de Paşte pe care le respecţi an de an?
 
Nu lipsesc de la Slujba de Înviere, iau paste duminică dimineaţa şi abia apoi mă aşez la masă. E un ritual sfânt pentru mine.
 
– Obişnuieşti să găteşti de Paşte? Dacă da, care e preparatul care îţi iese cel mai bine?
 
Uite, mie îmi place foarte mult să gătesc. Şi sunt zile întregi în care plec dimineaţa şi ajung noaptea acasă şi nu apuc să intru în bucătărie. Dar, sărbătorile sunt sărbători. Norocul meu e mama care an de an face pască şi cozonacul. Eu mă ocup de înroşitul ouălor, ciorba şi friptura de miel. Cred că sunt pricepută pentru că mereu primesc laude de la invitaţii mei, care îmi spun că mâncarea e foarte gustoasă.
 
 
– Care este mâncarea specifică acestei sărbători care îţi place cel mai mult?
 
Îmi plac la nebunie stufatul şi drobul de miel.
 
– Ce amintiri ai din copilărie legate de această sărbătoare?
 
Am crescut într-o familie tradiţionalistă. La noi în casa s-au ţinut mereu posturile de Paşte siCraciun, sărbătorile au fost mereu prilej de bucurie. Am avut o copilărie frumoasă, aşa că amintirile sunt pe măsură.