Ana Ularu: „Ştiu că nu sunt celebră şi mă bucură asta”

De: Nicoleta Nicolae / 15.10.2013, 09:00
Ana Ularu: „Ştiu că nu sunt celebră şi mă bucură asta”
Una dintre cele mai apreciate actriţe din tânăra generaţie, Ana Ularu a construit deja la vârsta sa roluri pe care orice actor şi le-ar dori în CV. De la Gopo la Berlin, de la Lolita din filmul cu acelaşi nume la Matilda din „Periferic” şi de la Charlotte D’Albret din mult-titratul serial „The Borgias” la Rachel Hermann din filmul „Serena”, unde joacă alături de Jennifer Lawrence şi Bradley Cooper, Ana Ularu poate fi văzută mereu altfel, iar acesta este unul dintre lucrurile care îi dau cea mai mare satisfacţie.

Ana consideră că este minunat să nu fie recunoscută pe stradă sau că nu îi spun oamenii că au văzut-o într-un rol anume. Despre acest lucru, despre maturitatea profesională şi despre omul Ana Ularu puteţi citi în interviul acordat de actriţă ştiristei Ela Crăciun, pe blogul acesteia. Ana povesteşte că a ştiut că este actriţă încă de la vârsta de 8 ani, că primul sfat primit de la părinţi a fost că trebuie să ţină cont că un actor trebuie să ştie să facă de toate şi să citească mult, şi, spune din toată inima că indiferent de situaţie, nu i s-a întâmplat niciodată să nu aibă emoţii. Actriţa vorbşte deschis despre colabărările cu actorii celebri şi despre visele sale.

„Mi se pare minunat în meseria asta să poţi să creezi un om total diferit de tine. Am făcut un film iarna aceasta, unde interpretam rolul unui biolog şi cu două luni înainte de a începe filmările, mi-am petrecut timpul studiind. Stăteam zilnic şi învăţam, cu tratate, cu eseuri despre supravieţuirea leoparzilor în zona Tibet şi China de Nord, ajunsesem să aflu subtilităţi despre cum sunt distruse pădurile pentru a creşte ferigi care sunt folosite în industria farmaceutică şi multe altele. De dimineaţa şi până seara mă uitam la documentare, aveam teme de la regizori, şi am învăţat foarte mult”, spune actrita.

„Eu cred în foarte multă pregătire, am foarte mult de muncă cu mine, şi nu mi s-a întâmplat niciodată în viaţa mea să nu am emoţii. Uneori sunt atât de puternice încât tremur”, a declarat Ana Ularu în interviul acordat pentru www.elacraciun.ro.