Anamaria Stancu şi cele trei reguli de frumuseţe!

De: Nicoleta Nicolae / 04.08.2014, 10:42
Anamaria Stancu şi cele trei reguli de frumuseţe!
Anamaria Stancu, blonda responsabilă cu starea vremii la Antena 1, nu poate trece neobservată. E frumoasă, feminină şi e foarte conştientă de acest lucru.

Cu siguranţă, şi frumuseţea îţi dă încredere în tine, mai ales dacă îţi rezolvi un complex sau chiar mai multe”. Istoria ne-a învăţat că femeile sunt în stare să facă aproape orice, pentru a atinge absolutul frumuseţii. Acest principiu nu se aplică şi în cazul vedetei Antena 1.

Anamaria Stancu este adepta naturaleţii şi are trei reguli de frumuseţe pe care le respectă cu stricteţe: igiena, sportul şi alimentaţia.

Nu ar exagera niciodată cu „îmbunătăţirile” şi crede că asta este cea mai frecventă greşeală de frumuseţe pe care o fac femeile în ultimul timp: „Dacă ştii să mănânci sănătos, nu ai nevoie de diete. Eu beau des ceai verde, evit grăsimile şi încerc să fac cât mai multă mişcare”.

Anamaria acordă o mare atenţie şi îngrijirii pielii, deşi nu foloseşte produse cosmetice foarte scumpe. „Sunt dependentă de crema Apidermin „, mai spune ea. Concluzia pe care o putem trage ar fi că echilibrul este totul.