Anca Lungu, vacanţă cu fiica ei, Natalia

De: Nicoleta Nicolae / 27.08.2015, 12:05
Anca Lungu, vacanţă cu fiica ei, Natalia
Nu trece vară fără ca Anca Lungu să îşi viziteze familia din Bucovina, iar în această vacanţă prezentatoarea Observator de la Antena 1 s-a bucurat de cele mai relaxante zile petrecute în Moldova.

Turul celebrelor mănăstiri din zonă a fost asezonat cu bucate tradiţionale gătite de mama sa şi perfect completat de vizite la bunici. La toate acestea s-au adăugat şi o vacanţă la mare, dar şi o excursie de neuitat în Deltă, o premieră pentru micuţa Natalia, fetiţa Ancăi. „Am avut o vară plină! Am fost cu Natalia la mare, am fost în Delta Dunării, la Sfântul Gheorghe, la Festivalul de Film Anonimul, dar şi acasă, în Bucovina. În tot acest timp Natalia a exersat mersul în picioare şi cred că se înţelege de ce n-am mai avut timp de nimic”, spune Prezentatoarea Observator de la Antena 1 mărturiseşte că prima ieşire la mare a Nataliei a fost anul trecut, când avea o lună, însă abia acum micuţa s-a bucurat cu adevărat de nisip şi apă.

„Am mai luat-o şi în Grecia apoi, la doar 3 luni, dar, într-adevăr, anul acesta a fost primul în care a interacţionat cu apa şi nisipul. I-a plăcut atât de mult, încât a şi mâncat. Cred că a fost activitatea ei preferată. Lăsând gluma la o parte, ieşirile la mare i-au făcut foarte bine. Ne-am întors de acolo odihnite şi pline de viaţă.”