Anca Rusu – Cum arată o “prinţesă” în vacanţă?

De: Cătălina Matei / 15.07.2013, 09:00
Anca Rusu – Cum arată o “prinţesă” în vacanţă?
Prezentatoarea Observatorului de la Antena 1, cunoscută şi ca Prinţesa Polonic, s-a întors recent dintr-o vacanţă de vis pe care a petrecut-o alături de soţul ei şi nişte prieteni apropiaţi pe două insule greceşti: Lefkada şi Kefalonia.


”Timp de aproape două săptămâni am fost de lume, am explorat cele mai greu accesibile plaje, peşteri şi cascade, am testat cele mai îndepărtate taverne, ne-am bucurat de fiecare apus în mare şi ne-am scăldat în apele de un albastru incredibil ale Mării Ionice. Prinţesa Polonic nu a rezistat tentaţiei de a se întoarce acasă cu un portbagaj plin cu ulei de măsline şi mirodenii. În rest, singurele suveniruri pe care le-am adus acasă sunt câteva pietre albe, perfect şlefuite de valurile mării pe care intenţionez să le valoric într-un decor pentru baie”, ne-a povestit Anca. Pasionată de fotografie, la fel ca şi partenerul dău de viaţă, vedeta Antenei 1 s-a întors din această vacanţă cu aproape 2000 de cadre cu ”peisaje, mâncare tradiţională, peşteri, munţi, taverne şi cascade”.

Căt despre următoarea destinaţie, Anca ne dezvăluie: ”Ne gândim că ar putea fi un city break undeva, prin toamnă. New York-ul concurează împotriva Romei, dar nu ne-am decis încă. S-ar putea că a treia variantă să câştige. O vacanţă de iarnă petrecută la plajă în Thailanda sau Bali”.