Anca Serea a avut parte de una dintre cele mai frumoase vacanţe de Paşte

Apropo.ro / 15.04.2015, 15:27
Anca Serea a avut parte de una dintre cele mai frumoase vacanţe de Paşte
Anca Serea s-a bucurat de o minivacanţă de Paşte pe care o recomanda tuturor. Prezentatoarea ştirilor din sport de la Prima TV a petrecut sărbătorile în Localitatea Maxuţ din Iaşi.
 
 
 
“Vacanţa pe care am avut-o de Paşte, face parte din top 5 cele mai frumoase vacanţe ale mele. Încurajez vacanţele în România pentru că avem multe locuri frumoase de vizitat, iar Conacul Polizu unde am stat noi este un loc minunat. Copiii au admirat în voie căprioarele, am degustat preparate de Paşte făcute acolo, ne-am întâlnit şi cu un descendent al familiei Polizu, o doamnă plină de poveşti”, spune Anca Serea, care a fost în vacanţă alături de viitorul ei soţ Adi Sînă, de copilul lor, Noah, dar şi împreună cu cei doi copii ai Ancăi din prima căsătorie, Sarah şi David.
 
 
 
 
“M-am bucurat să-i văd pe copii jucându-se atât de frumos. Am vizitat Mănăstirea Neamţ, Cucuteni, am fost la casa memoriala “ Ion Creanga” din Humulesti. Mi-a plăcut foarte mult oraşul Iaşi, este foarte frumos şi curat. Am vizitat, de asemenea, şi reşedinţa lui Mihai Viteazu”, a mai spus vedetă, care s-a bucurat de multă linişte şi relaxare în această escapadă de Paşte.