Anca Serea nu îşi doreşte să poarte la nuntă o rochie de mireasă clasică

Apropo.ro / 23.01.2015, 17:00
Anca Serea nu îşi doreşte să poarte la nuntă o rochie de mireasă clasică
După patru ani de relaţie, Adi Sînă şi Anca Serea nu s-au căsătorit până acum, dar sunt pe cale să o facă! Nunta va avea loc la Londra sau Venezia, dar într-un cadru restrâns, iar rochia de miresă nu va exista.
 
„Nu vreau ca atunci când mă voi mărita cu Adi să îmbrac rochia de mireasă clasică, atât de pompoasă, nu mai am vârsta potrivită şi ar fi un pic deplasat… acum, când am patru copii”, mărturiseşte Anca Serea, cea care este mâine invitată în cadrul emisiunii Refresh by Oana Turcu, de la Antena Stars. Anca recunoaşte că relaţia cu Adi Sînă a venit în momentul în care nu mai credea că i se poate întâmpla ceva bun şi povesteşte despre toate încercările prin care a trecut după ce a aflat că fostul ei partener de viaţă suferă de o boală incurabilă.  „Am făcut tot ce se putea pentru a-l salva pe Filip. A mers inclusiv în India şi în China. A făcut cure bazate pe plante, tratamente cu foc. Eu cred că atunci când ne îmbolnăvim suntem datori să facem totul în primul rând pentru cei ce ne iubesc şi apoi pentru noi”, declară emoţionată Anca. Ştirista de la Prima TV a fost cerută din nou în căsătorie de către iubitul său artist chiar în noaptea de Revelion, când cei doi erau împreună în Egipt. 
 
 
“Adi m-a mai cerut o dată la începutul relaţiei noastre, dar în noaptea de Revelion, când eram în Egipt, la Sharm el-Sheikh, m-a cerut din nou în căsătorie. El era pe scenă şi la 12 noaptea când priveam artificiile, mi-a şoptit la ureche dacă vreau să fiu soţia lui! E o amintire frumoasă!”, ne-a mărturisit Anca.