Anca Serea nu vrea nuntă clasică: “Va fi la un consulat, în afara ţării!”

Apropo.ro / 15.01.2015, 13:34
Anca Serea nu vrea nuntă clasică: “Va fi la un consulat, în afara ţării!”
Sunt de patru ani împreună şi au o familie frumoasă, cu patru copii, doi din prima căsătorie a Ancăi, şi încă doi, mai mici, din relaţia lor. Adi Sînă şi Anca Serea nu s-au căsătorit până acum, nici civil şi nici religios, dar sunt pe cale să o facă!
Aşa că nunta lor “pe bune” va avea loc anul acesta, cât de curând, şi va fi un eveniment restrâns, doar în prezenţa copiilor cuplului şi a familiei, Anca Serea şi Adi Sîna urmând astfel exemplul celebrului cuplu Agelina Jolie şi Brad Pitt. 
Până la nunta “pe bune”, Anca a îmbrăcat însă rochia de mireasă pentru iubitul ei, în videoclipul pentru piesa “Tu m-ai dat gata”, pe care Adi i-a dedicat-o într-o seară romantică.
 
Pentru videoclipul în care a fost protagonistă şi care a super emoţionat-o, Anca Serea a îmbrăcat o rochie de mireasă din colecţia Pronovias, al cărui preţ s-a ridicat în jurul sumei de 4.000 de euro. 
 
 
“Nu va fi o nuntă clasică, probabil o vom face la un consulat, în afara ţării, doar noi, copiii, mama şi fratele meu. Pe listă ar fi Venezia şi Londra! Vom face nunta cât mai curând posibil, până în vară, în funcţie de concertele lui Adi”, a spus Anca pentru ApropoTV.ro.
 
“Adi m-a mai cerut o dată la începutul relaţiei noastre, dar în noaptea de Revelion, când eram în Egipt, la Sharm el-Sheikh, m-a cerut din nou în căsătorie. El era pe scenă şi la 12 noaptea când priveam artificiile, mi-a şoptit la ureche dacă vreau să fiu soţia lui! E o amintire frumoasă!”, ne-a mai mărturisit Anca.