Anca Serea şi Adi Sînă au planuri mari! Revelion în Egipt şi nuntă “pe bune”, anul viitor!

Apropo.ro / 05.10.2014, 10:00
Anca Serea şi Adi Sînă au planuri mari! Revelion în Egipt şi nuntă “pe bune”, anul viitor!
Adi Sînă a făcut furori cu videoclipul proaspăt filmat pentru piesa “Tu m-ai dat gata”, dedicată bineînţeles iubitei sale şi mamei copiilor lui, Anca Serea. Prezentatoarea ştirilor din sport de la Prima TV a îmbrăcat la filmări rochia de mireasă şi cu toţii au crezut că cei doi au făcut nunta în secret! Totul a fost însă un scenariu bine pus la punct pentru noul clip al fostului component al trupei Akcent. Anca şi Adi au planuri mari!
Foto: Arhiva personală
 
 
Este posibil ca nunta lor “pe bune” să aibă loc anul viitor, doar în prezenţa copiilor cuplului şi a familiei, Anca Serea şi Adi Sînă urmând astfel exemplul celebrului cuplu Agelina Jolie şi Brad Pitt. Până atunci însă, nici bine nu s-au întors dintr-o vacanţă de două săptămâni în America, la Los Angeles şi Chicago, căci au şi stabilit-o pe următoarea. La începutul lunii noiembrie, cei doi îndrăgostiţi vor pleca  timp de patru zile la Viena. Şi-au făcut chiar şi planuri pentru sărbătorile de iarnă, aşa că Revelionul îl vor petrece în Egipt, acolo unde Adi va susţine două concerte.
 
 
Foto: Arhiva personală
 
 
A îmbrăcat o rochie de mireasă de 4.000 de euro
 
 
Pentru videoclipul în care a fost protagonistă şi care a super emoţionat-o, Anca Serea a îmbrăcat o rochie de mireasă din colecţia Pronovias, al cărui preţ s-a ridicat în jurul sumei de 4.000 de euro. 
 
 
Foto: Arhiva personală
 
“Am auzit prima oară la masă piesa “Tu m-ai dat gata”, după ce am cinat. Adi mi-a făcut o surpriză şi mi-a plăcut foarte mult. M-am emoţionat foarte tare după ce mi-a spus că este pentru mine şi mi-e dedicată. M-au emoţionat foarte tare versurile. Îmi plac cuvintele. Sunt uşor de cucerit! În videoclip am purtat o rochie de mireasă clasică. Nu ştiu dacă voi mai îmbrăca rochia de mireasă vreodată, tocmai de aceea am şi ales acum acest model de rochie. Am fost foarte emoţionaţi amândoi, am filmat la Palatul Ştirbey. Adi mi-a cântat live şi ne-am bucurat de acele momente, a fost ca o repetiţie pentru nunta adevărată pe care vrem să o facem, posibil anul viitor. Va fi ceva intim, în familie, alături de copii”, a spus Anca Serea pentru ApropoTV.ro.
 
 
Foto: Arhiva personală
 
 
Foto: Arhiva personală
 
 
Foto: Arhiva personală
 
 
Îşi duc copiii la schi în decembrie
 
 
Pentru că au un program încărcat, cei doi şi-au făcut deja planuri pentru sărbătorile de iarnă. “La începutul lunii noiembrie eu şi Adi vom pleca pentru patru zile la Viena, este oraşul nostru de suflet. Am program deja şi vacanţele de sărbători. De Crăciun vom merge la Predeal, cu toţii, pentru că vrem să ducem copiii la schi. David şi Sara schiază deja, iar Adi şi-a propus să-l înveţe şi pe Noah. De Revelion, merg cu iubitul meu în Egipt, are două cântări acolo şi abia aştept să-l însoţesc!”, ne-a mai spus Anca.
 
 
Dana Popa