Andreea Bănică, schimbare radicală de look!

De: Cătălina Matei / 05.03.2014, 11:15
Andreea Bănică, schimbare radicală de look!
După ce ani la rând a fost o blondă “convinsă”, cântăreaţa a renunţat la culoarea de păr care a consacrat-o. Andreea Bănică se transformă în Maria Ciobanu şi cântă “Lie, ciocârlie”, sâmbătă, 8 martie, la “Te cunosc de undeva” Pentru această transformare, echipa de la machiaj şi coafură a trebuit să-i vopsească Andreei jumătate din păr într-o nuanţă de castaniu.

“I-am colorat părul cu un fond de ten special, pe bază de apă, care iese la spălat”, ne-a explicat Gabriela Creţan, şefa echipei care realizează la Te cunosc de undeva! spectaculoasele transformări ale fiecărei ediţii. Andreea nu a putut purta însă lentilele de contact care ar fi întregit noua ei înfăţişare. “Ochii mei nu le supportă. Am încercat, însă îmi este imposibil să le ţin”, ne-a spus artista.

“Lie, ciocârlie” este cel mai dificil cântec pe care Andreea Bănică l-a avut de interpretat până acum, la „Te cunosc de undeva!”, fapt remarcat de la masa juriului de Monica Anghel şi Delia. “Te-a cam lăudat lumea”, i-a spus Andrei Aradits, după ce a ascultat observaţiile celor două jurate. “Pe mine piesa asta m-a sensibilizat”, a adăugat el.

Tot aici, la „Te cunosc de undeva!”, Maria Ciobanu îşi va întâlni şi fiul, pe Ionuţ Dolănescu, interpretat, de la masa juriului, de către Pepe. Cum decurge emoţionanta întâlnire, aflaţi sâmbătă, de la ora 20.30, la „Te cunosc de undeva!” – Antena 1.