Andreea Esca, mare fan Carla’s Dreams! Ce a făcut vedeta la concert – FOTO

De: Nicoleta Nicolae / 09.05.2016, 13:36
Andreea Esca, mare fan Carla’s Dreams! Ce a făcut vedeta la concert – FOTO
Andreea Esca este înnebunită după muzica băieţilor de la Carla’s Dreams, astfel prezentatoarea TV nu a putut rata concertul pe care l-au susţinut aceştia, sâmbătă seară, la Arenele Romane din Bucureşti.

Şi pentru că îi place să fie originală, ştirista a avut o apariţie de-a dreptul surprinzătoare la concertul Carla’s Dreams. Andreea Esca şi-a pictat faţa alb-negru, adoptând astfel stilul inedit al acestora de a se prezenta în faţa mulţimii.

”Sunt gata, Carla’s Dreams!”, a scris vedeta TV la descrierea imagini postate pe contul de Facebook. Prietenii din mediul virtual au fost plăcut surprinşi şi chiar au declarat că nu au recunoscut-o, atât de bine s-a deghizat.

Pe 7 mai la Arenele Romane din Bucureşti trupa Carla’s Dreams şi-a lansat noul album, al doilea din cariera, „NGOC”. Fanii au ascultat piesele care au cucerit radiourile şi televiziunile din România “P.O.H.U.I”, “Lumea ta”, “Cum ne noi”, “Sub pielea mea”, “Te rog”, “Aripile”, dar şi piese noi care vor fi incluse pe albumul “NGOC”. Invitaţii speciali au fost : Delia, Loredana şi Antonia. Nicoleta Nuca a cantat în deschiderea show-ului.