Andreea Esca, pe marile ecrane. Vedeta PRO TV îşi joacă propriul rol într-un horror

De: Cătălina Matei / 08.10.2014, 10:09
Andreea Esca, pe marile ecrane. Vedeta PRO TV îşi joacă propriul rol într-un horror
Prezentatoarea Ştirilor PRO TV joacă în pelicula “WER” rolul unui reporter care relatează un caz bizar de crimă dintr-o pădure din Franţa. Filmul a avut premiera în urmă cu două luni în cinematografele din Statele Unite.

Filmul este regizat de William Brent Bell (The Devil Inside şi Stay Alive), iar în rolurile principale joacă francezul Sebastian Roche şi canadianca A.J. Cook. În proiect au mai fost implicaţi câţiva actori romani cum ar fi: Ionuţ Grama, Corneliu Ulici sau Camelia Maxim.

Conform wowbiz.ro, Andreea Esca are o apariţie scurtă în „WER”, unde joacă rolul unui jurnalist de televiziune care relatează despre un incident extrem de brutal care a avut loc într-o pădure din apropierea oraşului.

Doi turişti americani, tată şi fiu, au fost pur şi simplu devoraţi de un animal necunoscut care în cele din urmă se dovedeşte a fi un vârcolac.

Filmările au avut loc la Bucureşti, iar vedeta PRO TV „transmite” din faţa Arcului de Triumf şi vorbeşte o franceză excelentă.

Foto: www.wowbiz.ro

Aceasta apariţie în “WER” nu este prima experienţă cinematografică pentru Andreea Esca. Ea a mai cochetat cu lumea filmului în adolescenţă, când a apărut alături de Ştefan Bănică Jr. într-un film din seria „Liceenii”, dar şi mai târziu, când a făcut figuraţie într-o producţie a regizorului francez Claude Lelouche.