Andreea Esca se pregăteşte pentru noi provocări (FOTO)

De: Nicoleta Nicolae / 02.03.2015, 14:00
Andreea Esca se pregăteşte pentru noi provocări (FOTO)
Andreea Esca a profitat de vacanţa copiilor şi a plecat la schi, înAustria, alături de familie, pentru a-şi reîncărca bateriile.

“Am fost cu familia o săptămână în vacanţa copiilor de iarnă, la schi, în Austria. Pentru mine a fost prima data când am schiat după accidentul de acum 5 ani, când un tânăr începător mi-a fracturat piciorul cu placa… Dar cum nu-mi place să trăiesc cu frici mi-am luat inima în dinţi şi m-am reîntors pe pârtie. Şi asta, chiar înainte de o nouă provocare profesională.” – a declarat Andreea Esca.

Cu ocarieră de invidiat în televiziune, unde a reuşit să obţină numeroase premii şi să fie declarată prezentatoarea cu cea mai longevivă carieră la pupitrul ştirilor, Andreea a cunoscut succesul şi ca autoare. Cartea sa, Ce am făcut când am tăcut, lansată în 2014, a fost foarte bine primită de public şi a ocupat constant primul loc în topul vânzărilor de cărţi.

Andreea se pregăteşte acum de o nouă provocare, tot în domeniul mass media, însă de data această la radio.

“De sâmbată, 7 martie, sunt fericită să îmi aştept telespectatorii şi la radio. De fapt, chiar aşa se numeşte emisiunea: La Radio. Voi avea săptămânal un invitat alături de care voi petrece o oră altfel… Asta este tot ce pot dezvălui deocamdată şi faptul că Andi Moisescu este primul invitat!”.

 Andreea, gazdă a Ştirilor PRO TV încă de la inaugurarea postului în 1995, poate fi urmărită în continuare de luni pânăvineri, de la ora 19:00 la pupitrul ştirilor, dar şi ascultată înfiecare sâmbătă, la ora 12:00, la EUROPO FM. 

Emisiuna de la radio va putea fi urmărită şi  video on line.