Andreea Ibacka şi Cabral nu pun preţ pe Valentine’s Day

De: Nicoleta Nicolae / 09.02.2015, 10:00
Andreea Ibacka şi Cabral nu pun preţ pe Valentine's Day
Andreea şi Cabral nu se lasă impresionaţi de această sărbătoare împrumutată. “Nu sărbătorim Valentine's Day, n-am făcut-o niciodată", spune Andreea.

„Cu Dragobetele e altă treabă, închinăm un pahar de vin roşu, nu zicem nu, dar partea cu declaraţiile fierbinţi de dragul marketingului… nu-şi are rostul”, completează Cabral. Deşi nu pare genul romantic, ei bine, aflaţi că prezentatorul PoveŞtirile de noapte de la ACASĂ obişnuieşte să-i aducă iubitei flori la miezul nopţii. „Îmi amintesc că eram amândoi în maşină, în drum spre casă, când s-a facut ora 12 noaptea. Fără să mă anunţe nimic, Cabral a frânat brusc şi a oprit maşina la o florărie non-stop. S-a întors la maşină în 5 minute cu un buchet mare şi frumos de trandafiri albi, florile mele preferate”, îşi aminteşte Andreea.

Sărbătoreşte iubirea ca în filme pe ApropoTV.ro:  afli în exclusivitate planurile vedetelor de Ziua Îndrăgostiţilor,  înveţi reţete speciale ,  descoperi locaţii romantice, evenimente şi tărguri de Valentine`s Day.  Intră!