Andreea Mantea îi interzice lui Cristi Mitrea să-şi vadă copilul! Cum a reacţionat fostul iubit

De: Nicoleta Nicolae / 12.06.2015, 10:02

Andreea Mantea îi interzice lui Cristi Mitrea să-şi vadă copilul! Cum a reacţionat fostul iubit
Andreea Mantea (28 ani) şi luptătorul Cristian Mitrea (33 ani) şi-au spus adio pentru totdeauna, în urmă cu mai bine de patru luni, iar proaspăta mămică a ales să-şi crească singură copilul.


Motivele separării rămân secrete, însă sunt destul de grave, dacă ţinem cont de ceea ce a spus chiar Andreea Mantea.

Astăzi, vedeta a cerut, prin intermediul unui comunicat de presă, ca numele ei şi al copilului să nu mai fie asociate cu cel al lui Cristian Mitrea, fostul ei iubit şi, implicit, tatăl biologic al băieţelului.

„Dragi colegi şi foşti colegi din presa scrisă şi din televiziune,

De dragul colaborării noastre de până acum şi din bun simţ faţă de mine şi de familia mea, vreau să va rog să nu mai insistaţi cu subiectul- tatăl copilului meu. Am spus-o şi o mai spun o dată: Încă din luna a 6-a de sarcină, drumurile noastre s-au separat. Definitiv. Fiecare având priorităţile lui. Şi nu credeam că o să spun asta vreodată, dar este cel mai bun lucru care ni se putea întâmpla. Nici nu vreau să îmi imaginez unde s-ar fi ajuns dacă nu se întâmpla aşa. Faptul că am rămas însărcinată este o minune şi o să îi mulţumesc lui şi lui Dumnezeu toată viaţă! Ştiu că ar fi normal că acest copil să aibă ambii părinţi alături, dar credeţi-mă că NU se poate acest lucru în cazul nostru, din motive destul de grave, pe care nu vi le pot împărtăşi. Da, nu şi-a văzut copilul şi nici nu o să îl vadă. Pentru că îmi doresc tot ce este mai bun pentru acest copil. Îmi doresc să îl cresc într-un mediu sănătos, liniştit şi frumos. Va mulţumesc din suflet pentru înţelegere! „, se arată într-un comunicat transmis de Andreea Mantea.

La scurt timp, Cristi Mitrea a reacţionat. La fel, pe pagina unui site de socializare. Atitudinea lui rămâne neschimbată. Distantă şi fără să aibă ceva în comun cu ceea ce Andreea Mantea a anunţat! Pe un şerveţel, Mitrea a scris ceea ce pare o invitaţie destinată unei…femei.