Andreea Mantea indragostita de produsele Biosilk

Apropo.ro / 04.06.2014, 10:00
Andreea Mantea indragostita de produsele Biosilk
Vara lui 2014 i-a adus Andreei Mantea foarte multe intamplari frumoase, dar si o noua dragoste.

Ca orice femeie, fostul iepuras Playboy isi doreste sa arate cat mai bine si pentru asta acorda o atentie deosebita parului ei. Vedeta a descoperit gama de produse profesionale pentru par, pe baza de proteina matase, de la Biosilk, brand de care s-a si indragostit.

“Dupa numeroase incercari am gasit formula perfecta pentru parul meu! Pentru prima data nu imi mai fac griji in legatura cu aspectul parului meu, acesta este atat de sanatos si plin de volum incat atrage toate privirile. Pentru mine, parul este cel mai important accesoriu. Folosesc cu incredere si iti recomand produsele profesionale Biosilk.”, spune ea.

Produsele profesionale Biosilk sunt bazate pe proprietatile benefice ale unor ingrediente naturale atent selectate si combinate.

Biosilk este prima linie de produse pentru ingrijirea parului care a fost creata pe baza de proteine de matase pentru a oferi cel mai matasos, stralucitor si sanatos par. In plus, Biosilk reface zonele deteriorate, ofera rezistenta din interior catre exterior si intareste firul de par, secretul sau fiind proteina de matase, ce contine 17 din cei 19 aminoacizi ai firului de par.

Folosind tehnologii americane avansate cu proteine de matase pura si extracte botanice, produsele patrund in cele trei straturi ale firului de par, repara zonele uscate, sigileaza cuticula si ofera protectie impotriva razelor solare UVA/UVB, temperaturilor scazute si umiditatii.

Premii precum Allure’s Best Beauty Award, Glamour’s Glammy Award, Salon Plus Editor’s Choice Award sau Launch Pad’s Best Product Award recomanda Biosilk ca un produs favorit intre preferintele profesionistilor si ale consumatorilor.

Toate produsele Biosilk au o formula unica pe baza de proteina de matase, lasa parul stralucitor, usor de aranjat si matasos si pot fi gasite in farmaciile Sensiblu din intreaga tara.