Andreea Mantea, mamă de băiat

Apropo.ro / 18.01.2015, 15:07
Andreea Mantea, mamă de băiat
Şi-a dorit nespus un copil şi a rămas însărcinată. Recent a aflat că va fi mamă de băiat! Andreea Mantea este extrem de fericită.
“Băieţel sau fetiţă, chiar nu conta! Important era şi este să fie sănătos! Dar se pare că voi avea un băieţel! Vă mulţumesc tuturor pentru toate mesajele de suflet şi de bine pe care mi le-aţi trimis!”, şi-a anunţat Andreea Mantea fanii, direct pe contul ei de Facebook.  
 
Fosta protagonistă a show-ului „Burlăciţa” a aflat că va deveni mamă la doar două luni după despărţirea de Cristi Mitrea, luptătorul de jujitsu şi MMA. Cei doi au avut parte de o dragoste cu năbădăi, dar, din păcate, după şase luni de iubire au decis să o ia pe drumuri separate. Indiferent de situaţia pe care a avut-o cu Mitrea, Mantea a fost decisă, încă de la bun început, să păstreze copilul.
 
Foto: Facebook
 
“Mă gândesc cu părere de rău la el. Cristi avea alte dorinţe. Ale mele sunt uşor mai profunde, ale lui mai superficiale. Poate că îşi doreşte şi el familie şi copii, dar nu cu mine. Eu nu îl pot obliga”, spunea Andreea Mantea, la Acces Direct.
 
Chiar dacă nu mai formează un cuplu, vedeta a afirmat în repetate rânduri că ea şi Cristi Mitrea îşi vor creşte copilul împreună, micuţul bucurându-se, atunci când va veni pe lume, atât de atenţia mamei sale, cât şi de cea a tatălui.