Andreea Marin, tratament-şoc! 8 zile doar suc, yoga şi saună!

De: Mioara Tronaru / 16.08.2013, 10:17


Andreea Marin, tratament-şoc! 8 zile doar suc, yoga şi saună!
Andreea Marin s-a întors recent din Turcia, unde a stat internată pentru 10 zile într-o clinică în care a urmat un regim foarte strict.


 
Iată ce a declarat Andreea Marin pentru wowbiz.ro: “Am fost într-o vacan la Bodrum, la centrul de sănătate din cadrul complexului Gardens of Babylon care a însemnat totodată şi revenirea la echilibru pentru mine din punctul de vedere al sănătăţii. Am traversat câteva luni de stres, în care corpul meu a început să se manifeste haotic, să am scăderi de imunitate, insomnii, simţeam ca pierd controlul kilogramelor, deşi sunt un om ambiţios şi îngrijit, părea ciudat că nu reuşeam să îmi revin. Aşa că am facut analizele, la finalul cărora medicul a concluzionat: aveam nevoie de o reechilibrare, pentru care era important un tratament-şoc, să spun aşa, care să îi dea corpului şi metabolismului meu impulsul schimbării. Asa că am urmat la Bodrum programul Master Detox: supravegheată de către specialişti, am urmat o dietă strictă, în care timp de 8 zile doar am băut supe minunate şi sucuri naturale cu anumite ingrediente, abia în ultimele două zile am avut acces la mâncăruri foarte uşoare”.

“Pe lângă dietă, am facut şi yoga, aqua gim, aerobic, plimbări, masaje aplicate pe diferite părţi ale corpului, saună, baie turcească, ozonoterapie, hydro-colon (detoxifierea colonului şi a intestinelor), mergeam la seminarii de nutriţie şi viaţă sănătoasă… Până acum credeam că yoga este o fiţă, aşa, dar m-am convins în Turcia cât este de benefică. O să practic yoga în continuare. Şi mă simt excelent, plină de energie pozitivă”.