Andreea Marin va face emisiuni în propria ei casă!

De: Nicoleta Nicolae / 13.05.2015, 11:10

Andreea Marin va face emisiuni în propria ei casă!
Vedeta a făcut publice imagini inedite din vila ei din Pipera, în care trăieşte alături de fiica sa, Violeta şi de soţul turc, Tuncay Ozturk.


Andreea Marin locuieşte în cartierul Pipera, din Bucureşti, într-o vilă decorată chiar de ea, pe care a personalizat-o cu instrumente muzicale, obiecte de artă, diplome, fotografii şi foarte multe cărţi. Amenajarea locuinţei a durat două luni, aceasta fiind a patra casă pe care o decorează singură. Pasionată de muzică, Andreea Marin are mereu la îndemână acordeonul primit de la mama sa. Pianul alb ocupă şi el un loc de cinste în living-ul ei. Un alt loc pe care Andreea Marin şi-a pus amprenta este grădina plină de flori şi obiecte decorative de exterior.

Din 18 mai, Andreea Marin îşi va folosi propria casă pentru a realizao emisiune, care se va numi „Preţuieşte viaţa”, pentru un post de radio pentru copii. Vedeta va spune istorioare din viaţa reală, de două ori pe zi, varianta video putând fi vizionată în mediul online, pe site-ul postului de radio.

 „Prieteni dragi, nu v-am spus, căci am ţinut cu emoţie această poveste frumoasă ce s-a născut săptămâna această până astăzi, am vrut că filmările să fie gata înainte de a va aduce vestea, una de suflet pentru mine. De multă vreme, simt să împărtăşesc cu voi într-un mod inedit ceea ce învăţ de la viaţă zi de zi şi îmi face bine, îmi aduce lumina în interior şi bucuria de a vedea seninul. Aş vrea să ne ajutăm unii pe alţii să preţuim ce trăim, atunci când ne redescoperim sau când avem profunde schimbări ce merită a-i molipsi şi pe cei din jur. Din mediul sănătos în care mă simt cel mai bine numit acasă, în care trăiesc acum după regulile sufletului meu şi în armonie cu natură şi cu cei dragi, va voi spune câteva istorioare din viaţă reală, zi de zi în timpul săptămânii, prin intermediul radioului şi, în varianta video, în mediul virtual. Am ales radioul cu care eu şi Violeta am crescut, ca mamă şi fiică, tocmai pentru că Radio Itsy Bitsy este un mediu sănătos şi curat, creativ, pentru întreagă familie. Am învăţat cât de important e să îţi păstrezi mintea limpede, trupul sănătos şi sufletul curat, de aceea îmi doresc să învăţăm împreună, de această dată, ce înseamnă să preţuieşti ce trăieşti. De luni, de pe 18 mai, ne auzim de 2 ori de zi, de la 10.40 şi 16.40”, a declarat ea prin intermediul Facebook.