Andreea Raicu a ajuns la spital! Află de ce!

Apropo.ro / 13.02.2015, 12:06
Andreea Raicu a ajuns la spital! Află de ce!
Andreea Raicu a avut parte de peripeţii pe stradă. Vedetă a fost implicată într-un accident rutier!
Pentru că  autoturismul pe care îl conducea a fost lovit în trafic, Raicu…a ajuns la spital. Acum două zile, prezentatoarea TV a fost implicată într-un accident rutier. Potrivit Libertatea.ro, un şofer care nu a păstrat distanţa corespunzătoare a intrat în spatele maşinii vedetei. În urma impactului, Andreea Raicu a mers la spital, iar doctorii i-au recomandat să poarte un guler cervical. Raicu este în afara oricărui pericol, starea ei de sănătate fiind bună, căci accidentul nu a avut urmări grave. 
 
Face echipă cu Nicole Kidman şi Leonardo DiCaprio
 
Lăsând la o parte micile periperii rutiere, Andreea Raicu are şi un motiv de bucurie. Ea va fi numită marţea viitoare Ambasador al Solidarităţii Internaţionale
 
Foto: Facebook
 
“Dragii mei, sunt foarte fericită şi onorată să vă anunţ că voi fi Ambasador al Solidarităţii Internaţionale, titlu acordat de Ministerul Afacerilor Externe şi Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile. Marţi, pe 17 februarie, ministrul de Externe îmi va acorda acest titlu în mod oficial în cadrul unei ceremonii la care m-aş bucura să-mi fiţi alături. Astfel, voi intra într-o echipă internaţională – din care fac parte Nicole Kidman, Leonardo DiCaprio sau Emma Watson – şi voi lupta cu toate forţele pentru eradicarea sărăciei şi conştientizarea problemelor cu care se confrunta semeni de-ai noştri! Vă mărturisesc că sunt emoţionată şi onorată de acest titlul şi de misiunea care mi-a fost încredinţată. Pe blog vă povestesc pe larg despre acest nou proiect care mă face atât de fericită!”, a postat Raicu pe pagina ei oficială de Facebook.