Andreea Raicu nu se lasă! Iată în ce business a investit!

De: Cătălina Matei / 07.11.2013, 08:00
Andreea Raicu nu se lasă! Iată în ce business a investit!
Vedeta Prima TV lansează o nouă linie de tricouri în cadrul colecţiei Tssshirt by Andreea Raicu.

Cu o grafică nouă, veselă şi modernă, noile modele reiau cele mai populare mesaje ale liniei Tssshirt şi le transformă în declaraţii de stil pentru iubitoarele modei. Cele 4 mesaje ale colecţiei sunt: I’m good în bed. I can sleep all day long, I’m not 30. I’m 18+12 years of experience, Don’t hate me ‘cause I am different, I can’t fake it. Can you take it?

„Această linie de tricouri este un proiect special, care îmi este foarte drag şi pe care îl dedic memoriei bunicii mele. Când am lansat linia, în urmă cu 5 ani, am fugit la eveniment direct din spitalul unde era internată bunica mea. Au fost singurele ore în care m-am despărţit de ea în perioada în care a fost bolnavă. Îmi amintesc cât de mult m-au ajutat toţi oamenii dragi care mi-au fost alături atunci; au venit atât de mulţi încât şi acum, când îmi amintesc, mă emoţionez.

În ultima vreme, am fost des întrebata ce se mai întâmplă cu Tssshirt. Aşa că la începutul acestui an m-am decis să relansez linia în amintirea bunicii mele. Am reluat mesajele care s-au bucurat de popularitate; sunt mesaje vesele, optimiste, care îmi amintesc de spiritul ei pozitiv. În plus, sunt foarte bucuroasă că tânărul designer Ancuţa Sarca mi s-a alăturat în acest proiect şi a surprins foarte bine în grafică pe care o semnează esenţa acestei colecţii. Iar colaborarea noastră continuă, aşa că vor urma noi modele”, spune Andreea Raicu.

Tricourile sunt disponibile pe shop.andreearaicu.ro, platforma online de shopping găzduita de www.andreearaicu.ro

Pe Andreea Raicu o puteţi urmări de luni până vineri, de la ora 16.00, prezentând „Regina cumpărăturilor” şi în fiecare luni, de la ora 20.30, la „Mi-s de la ţară”, la Prima TV.