Andreea Tonciu şi Nicolae Mitea sar în cap

De: Cătălina Matei / 03.06.2014, 15:52
Andreea Tonciu şi Nicolae Mitea sar în cap
Andreea Tonciu şi iubitul ei, fotbalistul Nicolae Mitea, participă în această vară la “Splash! Vedete la apă”, la Antena 1.

„Andreea m-a convins să vin la show. Ea a arătat zilele astea, la antrenamente, că are curaj, că n-are frică de apă şi nici de înălţime. Eu am avut frică de apă dar, de când vin la antrenamente, am început să-mi înving această teamă şi ăsta cred că e un lucru bun pentru mine”, a declarat Nicolae Mitea.

Deşi iubitul o vede în continuare o curajoasă, Andreea Tonciu mărturiseşte că, pe parcurs, şi-a cam pierdut din îndrăzneală. Şi că, din contra, Nicolae Mitea e mult mai ambiţios şi mai viteaz decât ea. “În prima zi, am fost foarte curajoasă dar, pe parcurs, a început să-mi fie frică. Oricum, sportul acesta mi se pare extrem de greu. Iubitul meu se descurcă mult mai bine decât mine, pentru că el este mult mai curajos şi mai ambiţios. Mă bucur mult că particip cu el la “Splash! Vedete la apă”, cu toate că lui nu-i place să apară la televizor sau în diferite concursuri.  Eu l-am convins să vină şi chiar sunt fericită că e alături de mine şi că mă susţine în tot ceea ce fac. De fapt, ne susţinem reciproc”, ne-a spus şi Andreea Tonciu.

Andreea şi-a dorit să vină la „Splash! Vedete la apă”, pentru că îi place foarte mult înotul. De altfel, a practicat acest sport timp de şase ani, sub îndrumarea campioanei Carmen Bunaciu. “Eram foarte bună, mă duceam zilnic la antrenamente. Acum, am fost curioasă să văd cum e să sari de la înălţime, pentru că nu am făcut asta în viaţa mea!”, a mai spus Tonciu.

“Splash! Vedete la apă” va începe în curând la Antena 1, la acest show urmând ca peste 30 de vedete să-şi arate talentul în ceea ce priveşte săriturile în apă.