Angelina Jolie l-a „ameninţat” pe Brad Pitt!

Apropo.ro / 10.02.2015, 11:01
Angelina Jolie l-a
Actriţa Angelina Jolie i-a dat un ultimatum soţului ei, actorul şi producătorul de film Brad Pitt, care are tendinţa de a consuma prea mult alcool la evenimentele la care participă, cerându-i fie să se maturizeze, fie să se interneze într-o clinică de dezalcoolizare.
Angelina Jolie este mamă a şase copii, o actriţă care are succes în mod regulat în box office-ul mondial şi îşi face timp, de asemenea, pentru a-şi onora angajamentele în calitate de trimis special al Comandamentului pentru Refugiaţi al ONU, informează site-ul gala.fr. Vedeta americană îşi asumă fără să se plângă acest program foarte aglomerat, dar este foarte afectată atunci când află despre excesele de conduită ale soţului ei, în vârstă de 51 de ani, atunci când acesta nu este alături de ea. Astfel, Angelina Jolie i-a dat un ultimatum soţului ei, care are tendinţa să exagereze – în privinţa consumului de alcool – în timpul petrecerilor.
 
„Te maturizezi sau mergi într-o clinică de dezalcoolizare?” – aceasta este întrebarea pe care Angelina Jolie i-a adresat-o bărbatului cu care îşi împarte viaţa de aproape 10 ani. Obosită să „jongleze” între filmări şi angajamente umanitare, actriţa americană s-ar fi supărat extrem de tare atunci când a aflat că Brad Pitt a petrecut încă o seară bând alcool cu prietenii lui.
Potrivit tabloidului National Enquirer, incidentul s-ar fi produs în timpul Festivalului Sundance, ce a avut loc în statul american Utah, unde Brad Pitt a fost prezent pe 23 ianuarie, pentru a-şi prezenta cel mai recent film pe care l-a produs, „True Story”. Însoţit de actorul James Franco, starul american ar fi consumat în acea seară cocktail după cocktail, s-ar fi îmbătat şi, apoi, ar fi pierdut 25.000 de dolari la un joc de poker.
 
Acest comportament nu a fost deloc  pe placul actriţei Angelina Jolie, care a decis să intervină, pentru binele familiei sale, mai ales că nunta ei cu Brad Pitt a avut loc abia în vara anului trecut.
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
„I-a cerut să înceapă să se comporte ca un tată responsabil care are şase copii sau să plece să se interneze într-o clinică de dezalcoolizare”, a declarat un prieten al cuplului. „S-a săturat ca ea să îşi rişte viaţa, luptând ca lumea să devină un loc mai bun, în timp ce Brad merge la petreceri şi se comportă ca un student”, a adăugat aceeaşi sursă.
 
Angelina Jolie are o relaţie de aproape zece ani cu Brad Pitt, pe care l-a cunoscut pe platoul de filmare al peliculei „Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith”, unde interpretează un cuplu de asasini profesionişti, scrie Mediafax. Atracţia dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală. Brad Pitt a divorţat  de actriţa Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.
 
Cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood „Brangelina”, s-au căsătorit în vara anului 2014 şi au şase copii: trei adoptaţi – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.