Angelina Jolie şi Brad Pitt îşi trimit scrisori de dragoste scrise de mână

Redacția / 01.08.2014, 10:38
Angelina Jolie şi Brad Pitt îşi trimit scrisori de dragoste scrise de mână
Angelina Jolie şi Brad Pitt menţin vie flacăra pasiunii dintre ei, apelând la diverse trucuri de iubire. Atunci când filmează în diferite colţuri ale lumii, cei doi actori americani îşi trimit scrisori de dragoste scrise de mână.
Chiar Angelina Jolie a dezvăluit acest lucru într-un intreviu pentru revista australiană TV Week, conform Mediafax.
 
Actriţa a regizat filmul „Unbroken”, care descrie viaţa lui Louis (Louie) Zamperini, locotenent din aviaţia americană în cel de-Al Doilea Război Mondial, filmările având loc în Australia, iar Brad Pitt a filmat, în aceeaşi perioadă, în Londra, pentru „Fury”, un lungmetraj a cărui acţiune este plasată în aceeaşi epocă.
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
„M-a încurajat de la distanţă şi, într-un fel, a fost destul de romantic”, a spus actriţa.
 
„Am decis să fim în acel timp când ne puteam imagina că el este într-un teatru european, iar eu eram într-un teatru din Pacific şi ne-am scris scrisori de mână unul altuia, care ne-au conectat, gândindu-ne la oamenii care erau despărţiţi luni, dacă nu chiar ani, în trecut”, a mai spus Angelina.
 
Foto: Mediafax Foto
 
De asemenea, Angelina Jolie a precizat că a reuşit să îi arate o parte din filmul „Unbroken” lui Zamperini, cu puţin timp înainte ca acesta să moară, la vârsta de 97 de ani, pe 2 iulie.
 
Filmul „Unbroken” va avea premiera pe 25 decembrie, în timp ce lungmetrajul Fury”, în care apare Brad Pitt, va fi lansat în noiembrie.
 
Angelina Jolie şi Brad Pitt au jucat cel mai recent împreună în lungmetrajul „Mr. and Mrs. Smith”, din 2005.
 
Cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood „Brangelina”, au şase copii: trei adoptaţi – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.