Anna Lesko a fost împuşcată în timpul unui concert

De: Cătălina Matei / 01.08.2016, 14:22
Anna Lesko a fost împuşcată în timpul unui concert
Incident nefericit în timpul unui concert susţinut în cadrul 'Festivalului Florilor de Tei' din Cornu. Frumoasa Anna Lesko a fost ţinta unui spectator, care a tras cu un pistol cu bile de cauciuc.

Anna Lesko a urcat pe scenă alături de dansatoarele ei duminică seară pentru a susţine un concert de 30 de minute în cadrul Festivalului Florilor de Tei din Comuna Cornu, Prahova.

De nerecunoscut! Cum arăta Anna Lesko în anii ’90 – FOTO

Artista şi-a început recitalul în forţă şi a oferit un show de zile mari cu o compilaţie de piese în română şi în rusă, scrie site-ul stirilocale24.ro.

Pe parcursul concertului, vedeta a schimbat mai multe ţinute şi chiar a interacţionat cu publicul, chemând cinci tineri pe scenă pentru a dansa alături de ea. Dar momentul ei nu a fost lipsit de incidente.

Anna Lesko îi arde în flăcări pe bărbaţi! Imaginile în care emană sex-appeal prin toţi porii

În timp ce cânta, o persoană din public care se află în primele rânduri a scos un pistol cu bile şi a tras în cântăreaţă. Profesionistă, Anna Lesko nu a lăsat acest incident să îi strice momentul şi a continuat să cânte şi să danseze chiar dacă era rănită.

După ce a coborat de pe scenă, cântăreaţa a revenit pentru a primi o diplomă de excelenţă şi un buchet de flori oferit de Primăria Cornu.