Antonia debutează ca actriţă! În ce film va juca

De: Nicoleta Nicolae / 13.05.2015, 11:25

Antonia debutează ca actriţă! În ce film va juca
“Cum să te măriţi în trei zile” este continuarea filmului “Selfie”, cu Antonia în distribuţie.

Conform Libertatea.ro, cântăreaţa a preluat ştafeta de la iubitul ei şi va juca în “Selfie 2: Cum să te măriţi în trei zile” (titlu provizoriu), continuarea filmului în care Alex Velea a interpretat rolul unui homosexual care vindea pepeni.
 “Este adevărat. Antonia va juca în «Selfie 2». Eu nu apar în producţie. Am alt proiect despre care nu pot vorbi încă”, a confirmat Alex Velea. Filmările au început în urmă cu mai bine de două luni şi sunt în plină desfăşurare, iar premiera filmului va avea loc în primăvara viitoare. Echipa care a realizat “Selfie” a fost recompensată la Gala Gopo cu premiul publicului pentru cel mai mare succes românesc (102.026 de spectatori), iar regizoarea Cristina Iacob speră să obţină cel puţin aceleaşi rezultate şi cu filmul-continuare.

În “Selfie 2”, Olimpia Melinte, Crina Semciuc, Flavia Hojda, Vlad Logigan, Levent Sali şi Alex Călin pornesc într-o nouă aventură, alături de Alina Chivulescu, Răzvan Vasilescu şi Antonia. Filmul are un buget de 900.000 de euro şi se turnează în Bucureşti şi în localităţi de lângă Capitală.