Antonio Banderas vrea să lanseze un serial TV de ficţiune

De: Nicoleta Nicolae / 12.02.2015, 10:57
Antonio Banderas vrea să lanseze un serial TV de ficţiune
Actorul spaniol Antonio Banderas a cumpărat drepturile de ecranizare a unui scenariu şi lucrează în prezent la adaptarea acestuia într-un serial TV de ficţiune, pe care intenţionează să îl lanseze în 2016.
Industria de televiziune atrage tot mai multe staruri de cinema. După Matthew McConaughey în „True Detective”, Kevin Spacey în „House of Cards” şi Scarlett Johansson în „Custom of the country”, un alt actor celebru de la Hollywood, Antonio Banderas, intenţionează să debuteze în televiziune, informează series-tv.premiere.fr.
 
Intervievat de jurnaliştii de la Télé Câble Sat, actorul spaniol a dezvăluit faptul că lucrează în prezent la proiectul unui serial de televiziune. „Aş putea foarte bine să fiu actorul principal, regizorul sau producătorul serialului”.
 
Antonio Banderas, care a cumpărat drepturile asupra unui scenariu original, lucrează în prezent la o primă schiţă a scenariului adaptat pentru TV şi a spus că unele dintre noile seriale de televiziune, precum „House of Cards” şi „True Detective”, i-au insuflat dorinţa de a se lansa la rândul lui în industria TV.
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
Potrivit Mediafax, actorul spaniol, care speră să îşi lanseze noul serial în 2016, nu a oferit jurnaliştilor alte detalii despre acest proiect.
 
De asemenea, Banderas a răspuns destul de evaziv atunci când a venit vorba despre zvonurile care înconjoară următorul proiect de serial TV pe care Pedro Almodovar îl va realiza pentru platforma online Netflix. Întrebat de jurnalişti dacă va face parte din distribuţia acelui serial, actorul a spus: „Discutăm adeseori împreună. El lucrează la un nou film în cel mai mare secret şi ar fi în stare să îmi dea foc dacă vă dau detalii despre asta!”.