Anya şi cele 3 reguli de frumuseţe

De: Nicoleta Nicolae / 08.04.2013, 10:50
Anya şi cele 3 reguli de frumuseţe
La 26 de ani, Anya nu este nevoită să cheltuiască o avere în saloanele de frumuseţe pentru a arăta bine. Frumoasa sibiancă are propria reţetă pentru a se menţine în formă: mult sport, o alimentaţie sănătoasă, dar şi multe trucuri învăţate chiar de la mama ei.

– Ce nu ai face niciodată pentru frumuseţe?
Frumuseţea exterioară e subiectivă şi, mai mult decât atât, trecătoare. Nu aş face nimic care să îmi pună în pericol viaţa şi sănătatea, doar ca să arăt bine. În schimb, pentru frumuseţea interioară aş face sacrificii, pentru că ştiu că ar merita.

– Ai “moştenit” vreun truc de frumuseţe de la mama ta?
Mama mea este cea mai naturală persoană pe care o cunosc şi nu a folosit niciodată astfel de trucuri. De la ea ştiu că mai puţin înseamnă mai mult în viaţă pentru cei care mai cred în frumuseţea reală, cea naturală.

– Cât de important este sportul pentru tine?
Sportul e o parte din mine, la fel cum e şi hrana pe care o mănânc şi care îmi dă energie. Deşi sunt momente în care mai neglijez activitatea fizică, revin de fiecare dată, cu mai multă determinare. Simt că toate hainele se aşează mai bine pe un trup tonifiat!

– Ce nu îţi lipseşte niciodată din geantă?
Am tot ce îmi trebuie şi tot ce nu îmi trebuie în geantă. Femeile ” transportă” atât lucruri utile, cât şi inutile, dar pe lângă acestea punctez pentru biscuţii cu fibre care îmi înlocuiesc micul dejun când am un program încărcat dimineaţa şi şerveţele dezinfectante.

Anya

– Crezi că frumuseţea se învaţă, se dobândeşte sau o poţi cumpăra?
Cred că frumuseţea există înainte să se înveţe, dobândească ori să se poată cumpăra. Dumnezeu a pus asta în fiecare dintre noi şi nu e nevoie de o oglindă ca să îţi dai seama că eşti mai mult decât o frumuseţe impusă de societate. Frumuseţea e în tine şi trebuie păstrată vie.

– Eşti o adeptă a “somnului de frumuseţe”?
Da, mă declar adepta somnului de regenerare în tot ceea ce priveşte sănătatea corpului şi frumuseţea totodată. E cel mai bun remediu, aşa că dormiţi noaptea!

– Care ar fi cele 3 reguli de frumuseţe de la care nu te abaţi?
Somnul, machiajul natural peste zi cu produse minerale, demachierea şi hidratarea.

– Cine este idolul tău în materie de frumuseţe?
Îmi place stilul natural al actriţei Sienna Miller, dar nu am un idol în sensul acesta.

– Ce părere ai despre operaţiile estetice?
Operaţiile estetice sunt ajustări ale corpului pe care eu nu le-am făcut pentru că nu am avut nevoie şi mă iubesc aşa cum sunt. Sunt de acord cu aceste intervenţii chirurgicale dacă sunt făcute pentru a îmbunătăţi sau a ajuta pe cineva, ci nu într-un mod abuziv evident.


Andreea Tufan