Aproape divorţată, o vedetă din România se dezlănţuie la TV

De: Cătălina Matei / 03.01.2014, 08:00
Aproape divorţată, o vedetă din România se dezlănţuie la TV
Deşi se află la un pas de divorţ, Alina Puşcaş îşi face de cap! După ce s-a sărutat pasional cu Bitză de amorul artei, în cel mai recent videoclip al artistului, vedeta Antenei 1 s-a dezlănţuit în platoul de la “Totul e permis”.

În ediţia din 5 ianuarie a emisiunii “Totul e permis” de la Antena 1, Alina Puşcaş a fost uimită de proba “Limbajul mâinilor”. Astfel, după ce a văzut că Ozana Barabancea a fost extrem de pipăită pe parcursul acestei probe, prezentatoarea emisiunii “Te cunosc de undeva” s-a speriat foarte tare.

“Pentru că nu vreau să risc să fiu atât de pipăită, aş vrea să-l pipăi eu pe Bordea, se poate?”, i s-a adresat Alina prezentatorului Cosmin Seleşi. “Da! Da!”, s-a arătat Bordea entuziasmat. N-a ştiut însă ce avea să urmeze. Pentru că, în timp ce el vorbea aplicat, în timpul probei, despre cea mai eficientă cură de slăbire în 24 de ore, Alina i-a sfâşiat tricoul!

Din păcate, pe plan personal, lucrurile nu merg deloc bine pentru Alina Puşcaş. Aceasta s-a separat de soţul său de origine germană Viktor Bieltz după ce, în presă, au apărut imagini cu soţul prezentatoarei în compania mai multor domnişoare. De altfel, bruneta a recunoscut că are probleme în căsnicie.