„Arcaşul” revine la Universal Channel cu sezonul 3

De: Cătălina Matei / 09.10.2014, 08:00
Sezonul 3 al serialului „Arcaşul” începe, în premieră în România, la nici două săptămâni după lansarea în SUA, marţi, 21 octombrie, la ora 23.00, la Universal Channel.

După ce a dispărut timp de cinci ani, perioadă în care a suferit extraordinar de mult, miliardarul Oliver Queen (Stephen Amell) s-a întors acasă, în Starling City, cu un plan misterios şi o mulţime de noi abilităţi, pe care le foloseşte în lupta împotriva criminalilor.

Acest serial de acţiune reinventează personajul din benzile desenate DC Entertainment pentru publicul modern, iar Arcaşul nu este supererou, ci erou – unul la fel de formidabil precum cei pe care îi vânează.

Foto: Universal Channel

Decis să îndrepte relele din oraş şi să facă dreptate acolo unde aceasta a fost coruptă, Oliver (a.k.a Arcaşul) – ajutat de John Diggle (David Ramsey), mâna sa dreaptă de fier, specialista în tehnologie Felicity Smoak (Emily Bett Rickards) şi Roy Harper (Colton Haynes), cel mai nou membru al echipei – aproape îl înfrânge pe răzbunătorul Slade Wilson (Manu Bennett), fostul lui aliat şi mentor de pe insula Lian Yu.

Dar, ca în toate războaiele, există şi victime. Moira Queen (Susanna Thompson) se sacrifică pentru copiii ei şi îi cade victimă lui Deathstroke, iar sora lui Oliver, Thea (Willa Holland), ajunge într-un exil autoimpus, alături de tatăl ei biologic, Malcolm Merlyn.

Foto: Universal Channel

Acum, pentru a-şi onora prietenii şi rudele pierdute şi pentru a-i proteja pe oamenii pe care îi iubeşte, Oliver trebuie să se dedice din nou cauzei sale şi să devină o rază de speranţă pentru cei care au cel mai mult nevoie de el şi o armă justiţiei îndreptată împotriva celor care îi nedreptăţesc pe cei dintâi. El este Arcaşul.