Are un program infernal! In ultima luna a dormit 4 ore pe noapte!

De: Nicoleta Nicolae / 13.12.2013, 16:00
Are un program infernal! In ultima luna a dormit 4 ore pe noapte!
Decembrie este o luna incarcata pentru majoritatea vedetelor din Romania. Si Iuliana Tudor are multe proiecte speciale inainte de sarbatori. Vedeta TVR1 ne-a marturisit ca rezista acestui maraton cu multe vitamine si apa plata!

Gazda emisiunii “O data-n viata”, de la TVR1,  Iuliana Tudor, a avut parte de cateva saptamani…maraton! Pentru ca se apropie sarbatorile de iarna, vedeta are un program extrem de incarcat in luna decembrie. Pe langa faptul ca inregistreaza emisiunile in avans pentru Craciun si Revelion, Iuliana este foarte solicitata si in tara, acolo unde prezinta diverse evenimente. Astfel, de aproape o luna de zile incoace, prezentatoarea tv are un ritm alert de viata, mananca pe fuga si abia daca doarme cate trei-patru ore pe noapte! Si totusi, spune ca e plina de energie! De unde? Aflati mai jos!

“Este adevarat ca de aproape o luna de zile  dorm cate 3-4 ore pe noapte, dar nu simt oboseala! Am o super energie! Nu stiu de unde. Cred ca e placerea de a face meseria asta, la care se adauga, evident, joaca permanenta cu Tudor! Nu fac nimic special pentru a rezista stresului si oboselii. Am grija sa iau vitamina C aproape zilnic, din fructe sau orice contine vitamin C. In plus beau 3 litri de apa pe zi! Nu s-a terminat perioada aglomerata si sper sa am resurse pana pe 1 ianuarie cand incheiem aceasta perioada aglomerata! Abia atunci imi voi lua o scurta vacanta!”,  spune Iuliana Tudor.