Armand Assante, surpriza la premiera filmului D’ORA

De: Nicoleta Nicolae / 25.04.2014, 11:00
Armand Assante, surpriza la premiera filmului D'ORA
Delia Antal si-a lansat aseara cu succes, la Cinema Studio din Bucuresti, filmul de debut “D’ORA” – Emigranta romanca. Actrita si regizoarea a avut parte de o surpriza uriasa.

In prezenta invitatilor si a jurnalistilor – prezenti in numar mare la eveniment – Delia Antal a fost aplaudata si laudata pentru curajul de a face un film inspirat din realitate, atat de explicit si  fara perdea. Irina Margareta Nistor si Presedintele UCIN, Laurentiu Damian, au deschis seara cu un speech generos, cu multe laude la adresa Deliei Antal. De asemenea, regizorul si Presedintele UARF, Ioan Carmazan, a urcat pe scena pentru a o sustine pe actrita romanca stabilita de zece ani la Londra. Irina Margareta Nistor i-a daruit actritei la inceput de drum un buchet de lacramioare pentru a-i purta noroc. Alaturi de Delia Antal a fost alaturi si mama ei, care joaca de asemenea in film, dar si cativa actori din distributia productiei. Una dintre surprizele serii a fost proiectia unui mesaj video trimis de binecunoscutul actor Armand Assante, special pentru premiera filmului Deliei Antal de la Bucuresti.

 

 “Am vazut filmul, este o comedie neagra, o poveste trasnita, trista, importanta…Vreau sa o felicit pe Delia Antal si ii doresc tot ce e mai bun! N-am putut sa fiu prezent la premiera ei din Bucuresti pentru ca lucrez”, spune Assante despre “D’ORA”.

 

La premiera de la Bucuresti, de la Cinema Studio, i-au fost alaturi Deliei Antal actori consacrati, dar si vedete si alte persoane publice cunoscute precum: Valentin Teodosiu, Ion Dichiseanu, Florin Piersic Jr, Toma Enache, Rita Muresan, Marius Baragan, Raluca Lazarut, Alexandra Badoi, Cristina Spatar – care a venit insotita de soacra ei, Anamaria Ferentz – alaturi de mama ei, Roxana Nemes, Radu Groza, Diana Matei, Roxana Iliescu si multe alte nume cunoscute.

 

 

Trailer-ul oficial al filmului “D’ORA”:

 https://www.youtube.com/watch?v=nstrrVCtkAU