Armata de îngerași de la Victoria’s Secret Fashion Show 2014 – POZE

De: Carmen Ulian / 03.12.2014, 13:00
Victoria's Secret Fashion Show 2014 s-a desfășurat la Londra și a adunat cei mai frumoși îngerași ce au prezentat lenjeriile intime râvnite de toate femeile. Taylor Swift, Ariana Grande, Ed Sheeran și Hozier au cântat live.

Despre Victoria’s Secret Fashion Show 2014 de la Londra s-a spus că nu au avut bilete câte cereri au fost. Alături de celebrele modele au performat și cântăreți, au prezentat lenjerie intimă, pe podium, chiar și vedetele.

ingerasi

ingerasi

ingerasi

Ariana Grande, Ed Sheeran, Hozier au încântat cu muzica lor publicul, Taylor Swift și-a arătat formele îmbrăcată într-o lenjerie intimă sublimă, apoi a și performat.

ingerasi

ingerasi

Modelele Alessandra Ambrosio și Adriana Lima au purtat sutiene Dream Angels Fantasy Bras în valoare de 2 milioane de dolari.

ingerasi

Îngerașii au purtat creații Mouwad. La realizarea lor s-au folosit peste 16.000 de rubine, diamante și safire, montate pe piese de aur de aur de 18 k. Au fost necesare peste 1.380 de ore pentru a le duce la bun sfârșit.

ingerasi

Presa a glumit spunând despre prestația lui Ed Sheeran în fața fetelor că a arătat precum o pisică în fața unui castron cu lapte. Era entuziasmat la maximum. El a cântat în timpul defilării Alessandrei și a Adrianei piesa Thinking Out Loud.

ingerasi

ingerasi

Pe podium au mai defilat îngerașii Lily Aldridge, Candice Swanepoel, Behati Prinsloo, Karlie Kloss și Doutzen Kroes.

ingerasi

ingerasi

ingerasi

ingerasi

Behati Prinsloo, 25 de ani, a primit la finalul showului un imens buchet de trandafiri din partea soțului ei, Adam Levine, și a postat pe Instagram o imagine cu momentul și un mesaj de mulțumire ”Am cel mai bun soț din lume”.

Behati Prinsloo

ingerasi