Arnold Schwarzenegger are propriul harem

De: Cătălina Matei / 16.10.2013, 11:13
Arnold Schwarzenegger are propriul harem
Se pare că ”Terminatorul” este unul dintre cei mai potenţi actori de la Hollywood. Un fost coleg de platou a declarat, recent, că Arnold Schwarzenegger are o viaţă sexuală intensă!

După spusele lui Tom Arnold, cel care i-a fost coleg pe platourile de filmare de la ”True Lies” (1994), Schwarzenegger (66 de ani) face sex de 5 ori pe zi şi are acasă un adevărat harem.

”Arnie are un apetit sexual extraordinar. Multe femei îi trec pragul. Nu e singur deloc. Are o mulţime de nevoi şi crede că aşa se menţine. De 5 ori pe zi, aşa a spus! E o cifră bună! Multe femei nu sunt de acord cu asta, dar el este într-o formă de invidiat!”, a declarat Tom Arnold pentru publicaţia Daily Star.

 

Fostul guvernator al Californiei a fost surprins cu ceva timp în urmă în compania psihologului Heather Milligan, cea care i-a devenit între timp iubită.

 

Arnold Schwarzenegger a divorţat de Maria Shriver în 2011, după 25 de ani de căsnicie, în urma unui scandal monstru. Presa a dezvăluit că Arnold a avut o relaţie cu menajera familiei, căreia i-a făcut şi un copil.