„Aşii amanetului din Marea Britanie” – Sezonul 2 începe pe HISTORY

De: Carmen Ulian / 16.11.2014, 09:00
„Aşii amanetului din Marea Britanie” – Sezonul 2 începe pe HISTORY
Un nou sezon din „Aşii amanetului din Marea Britanie”, versiunea britanică a faimosului serial „Aşii amanetului”, va fi difuzat pe HISTORY. Episoadele vor fi trasmise în fiecare luni, începând cu 17 noiembrie, la ora 22.00.

„Aşii amanetului din Marea Britanie” prezintă povestea unor obiecte autentice, cu o bogată moştenire istorică. Serialul îi aduce în prim-plan pe Mark Manning şi echipa sa de la Regal Pawn din Chester, în timp ce cumpără şi vând antichităţi uimitoare.

Mark administrează casa de amanet cu ajutorul fiicei sale Vicki, al celui mai bun prieten, „Little Mark”, şi al amicului lor Simon, excentricul expert în istorie. De asemenea, noul angajat, Liam, arată o mare pasiune pentru istorie, dorinţa de a învăţa meserie şi o îndrăzneală care ţine pe toată lumea în priză.

De la scrisori ale reginei Elisabeta I la relicve de pe SS Lusitania sau la un manechin cu chipul lui Walter White din “Breaking Bad”, ofertele continuă să apară în magazinul de amanet. Singura întrebare rămâne dacă vor putea să obţină cel mai bun preţ.