Atracţiile de weekend de Ziua Femeii!

De: Cătălina Matei / 05.03.2014, 12:03
Atracţiile de weekend de Ziua Femeii!
Amuzant, dar în weekend-ul cu Ziua Femeii, bărbaţii au la dispoziţie o mulţime de evenimente pe gustul lor. Totuşi, nici femeile nu sunt ignorate.

 


Salonul Nautic Internaţional are loc la Romaero Băneasa,  între 5 şi 8 martie.
În cadrul expoziţiei vor fi prezentate atât caiace şi ambarcaţiuni gonflabile şi de pescuit precum şi bărci cu motor sau yachturi de mari dimensiuni.
Accesoriile, echipamentele nautice sau articolele vestimentare, şcolile de navigaţie sau de scubadiving şi ofertele de charter nu vor lipsi nici ele, expoziţia oferind diversitate pentru a satisface cele mai variate dorinţe ale iubitorilor domeniului nautic.


www.salonulnauticbucuresti.ro

Între 7 şi 21 martie, la Fundaţia Calea Victoriei, se desfăşoară Atelierul de stil vestimentar masculin.
Un atelier destinat bărbaţilor dezinteresaţi de modă, dar preocupaţi de propria imagine, bărbaţilor care vor să facă alegeri vestimentare potrivite anatomiei lor, contextului în care se află şi mesajelor pe care vor le transmită celor din jur.

Vineri, 7 martie, şi sâmbătă, 8 martie, de la orele 19:30, Ştefan Bănică are concert la Circul Globus, “Love Songs”.
Artistul aduce în dar cele mai îndrăgite cântece de dragoste lansate de-a lungul carierei, interpretate de data aceasta în variantă acustică. Un cadou special oferit doamnelor şi domnişoarelor de Ziua Femeii.

Sâmbătă 8 martie, la Romexpo, Peter Gabriel vine să-şi încânte fanii din România.
Membru fondator al trupei Genesis, Peter Gabriel s-a remarcat odată cu primele concerte ale trupei, devenind tot mai cunoscut datorită costumaţiilor nonconformiste şi a poveştilor improvizate înaintea fiecărei piese din set-list. După opt ani petrecuţi alături de membrii Genesis, Peter s-a hotărât să-şi continue drumul în muzică pe cont propriu.

Vineri, 7 martie, are loc premiera filmului “Dallas Buyers Club”, care anul acesta a luat Oscarul pentru cel mai bun actor în rol principal – Matthew McConaughey  – dar şi pentru cel mai bun actor în rol secundar – Jared Leto.
Este anul 1985. În Dallas, electricianul şi cowboy-ul de rodeo Ron îşi trăieşte viaţa la maxim. Fumat la greu, băut la fel, droguri şi sex. Totul în exces. Dar, într-o zi, la un control de rutină, doctorii îl depisterază cu SIDA şi i se mai dau de trăit doar 30 de zile.
La început este furibund, mai ales că nu îi suportă pe homosexuali şi e mirat că are o boală care se crede că o contactează numai ei. Sub presiunea timpului, el începe să lucreaze la un sistem care să îi ajute pe cei bolnavi de această plagă.

Tot vineri, 7 martie, debutează pe marele ecran filmul de acţiune “300: Ascensiunea unui Imperiu 3D”, cu Eva Green, Rodrigo Santoro, Sullivan Stapleton şi Jack O’Connell.
Este vorba despre cea de-a doua parte a acţiunii de succes din 2006, în care spartanii vor fi răzbunaţi, iar grecii îşi vor uni forţele pentru a se apăra de furia unui popor nimicitor.