Au început filmările pentru sezonul al doilea ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”

Apropo.ro / 21.01.2015, 16:40
Au început filmările pentru sezonul al doilea ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”
Căutarea următorului chef capabil să treacă prin iadul bucătarilor a început. Cei trei juraţi, chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu şi chef Cătălin Scărlătescu, au început filmările pentru cel de-al doilea sezon al show-ului ”Hell’s Kitchen”, care va debuta la Antena 1 în această primăvară.
Cei 20 de concurenţi aleşi pe sprânceană au făcut deja cunoştinţă cu bucătăria şi casa “Hell’s Kitchen” şi se pregătesc pentru probe care mai de care mai dificile, care le vor testa nu numai calităţile culinare, ci şi abilităţile de lider. 
 
Foto: Antena 1 – Gabriela Arsenie
 
”Suntem în căutarea următorului chef care să poată conduce o bucătărie într-un restaurant adevărat, care să poată concepe un meniu şi care să ne devină coleg. Sezonul acesta veţi vedea concurenţi foarte talentaţi şi pricepuţi la gătit, aşa că, din câte am apucat până acum să văd, lupta se anunţă a fi una foarte strânsă”, spune Sorin Bontea.
 
Foto: Antena 1 – Gabriela Arsenie
 
La rândul lui, Cătălin Scărlătescu mărturiseşte că este cu ochii în patru pe cei care au intrat în bucătăria “Hell’s Kitchen”: ”Caut atenţie pentru detalii, talent, dorinţa de perfecţiune în farfurie şi gust desăvârşit, ambiţia de a fi cel mai bun. Îmi doresc să fiu uimit. Vreau să văd bucătari hotărâţi, care să facă faţă noilor probe cu care venim în acest sezon, pentru că telespectatorii trebuie să ştie că etapele concursului vor fi cu adevărat spectaculoase”.
 
Foto: Antena 1 – Gabriela Arsenie
 
Iar Florin Dumitrescu e nerăbdător să revină în bucătăria restaurantului “Hell’s Kitchen”, care va fi redeschisă şi va funcţiona din nou în regim cât se poate de real: ”Veţi vedea meniuri noi, seri tematice, întreceri strânse. Aici se nasc adevăraţii chefi, aşa că misiunea noastră, a juraţilor, este, încă o dată, aceea de a le forţa limitele şi de a-i face pe concurenţi să devină cea mai bună variantă a lor. Sper ca la final câştigătorul să fie cel puţin la fel de talentat, original şi muncitor ca Tavi, câştigătorul primului sezon, care şi-a început deja activitatea de chef alături de mine”, a încheiat acesta.