Au început înscrierile pentru sezonul 4 “MasterChef”

De: Cătălina Matei / 12.01.2014, 07:00
Au început înscrierile pentru sezonul 4 “MasterChef”
Pasionaţii de cooking din întreaga ţară au acum şansa de a-şi etala veleităţile de bucătari şi de a intra în competiţia pentru titlul de “MasterChef” în cadrul preselecţiilor ce debutează în această lună.

Pentru prima oară în istoria show-ului de la PRO TV, caravana “MasterChef” porneşte şi în ţară, gata să guste din delicatesele clujenilor şi ale iesinilor. Aşadar, toţi cei care îşi doresc să intre în concurs şi să guste viaţa de star sunt aşteptaţi la preselecţiile din Cluj (17 ianuarie, ora 10.00, Hotel Golden Tulip Ana Dome), Iaşi(19 ianuarie, ora 10.00, Hotel Unirea) şi Bucureşti (25 ianuarie).Toţi participanţii trebuie să vină cu un preparat pregătit în prealabil pe care să îl prezinte în faţa juriului.

Aspiranţii la titlul de „MasterChef” al României şi la premiul de 50.000 de euro trebuie să aibă peste 18 ani, să nu fi profesat vreodată în acest domeniu, însă, mai presus de toate, trebuie să iubească gătitul şi să demonstreze că pot face din această artă un adevărat spectacol.

Înscrierile se fac şi on-line pe http://concurs.protv.ro/masterchef/.  Participanţii trebuie să completeze un formular în care să îşi lase datele personale, să răspundă la câteva întrebări legate de pasiunea lor pentru gătit, să încarce o fotografie sau un filmuleţ pe care ei îl considera reprezentativ. Înscrierile se pot face şi în locaţie, fără a fi completat chestionarul on-line.