Au pregatit camera copilului! Radu Vâlcan filma în Thailanda, iar Adela Popescu renova casa

Apropo.ro / 23.03.2015, 12:42
Au pregatit camera copilului! Radu Vâlcan filma în Thailanda, iar Adela Popescu renova casa
Logodnica lui Radu Vâlcan, prezentatorul reality show-ului „Temptation Island – Insula iubirii”, difuzat în curând de Antena 1, şi-a demonstrat din plin abilităţile de şef de şantier cât timp Radu a fost plecat în Asia la filmări.
Foto: Antena 1
 
Data la care au început lucrările de renovare a casei a coincis cu cea a plecării lui la mii de kilometri distanţă, aşa că Adela a rămas pe cap cu tot ce era de făcut. „Tot ce pot să spun este că mă aşteptam să facă mai mult, ca la întoarcerea mea să nu mai găsesc şantier”, glumeşte Radu Vâlcan. Chiar dacă nu au fost unul lângă altul, Adela şi Radu au luat toate deciziile împreună, pentru că şi-au trimis fotografii şi s-au consultat în permanenţă. „Pentru fiecare priză cumpărată ne sfătuiam”, povesteşte prezentatorul reality show-ului. 
 
Foto: Antena 1
 
Cei doi îndrăgostiţi mai trebuie să stabilească un singur detaliu foarte important: culoarea unei camere. „Am gândit un spaţiu potrivit pentru camera copilului. Vom şti în ce culoare să zugrăvim când va fi cazul”, mai dezvăluie Radu.